'Ali Poyrazoğlu bana öküz dedi'

Cenk Eren, Hürriyet'ten Tülay Demir'in sorularını yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
'Ali Poyrazoğlu bana öküz dedi'

Ünlü şarkıcı Cenk Eren, Hürriyet Gazetesi'nden Tülay Demir'in sorularını yanıtladı. Eren, Ali Poyrazoğlu'nun kendisine 'öküz' dediğini söyledi.



Tülay DEMİR / HÜRRİYET



Ali Poyrazoğlu bana dönüp 'öküz' dedi



Bunca sevgiye rağmen insanlar sizi biraz soğuk, mesafeli buluyor.

- Evet, beni ilk etapta ukala, kibirli sanıyorlar.



Neden bu yanılgı?

- Benim utangaçlığımı insanlar ukalalık olarak algılıyor da ondan... Ben mütevazı bir ailede yetiştim, başımız önümüzdeydi hep. Sahnenin dışında o yüzden çok farklıyım. Yolda yürürken kalabalık görsem kaldırım değiştiririm. Çekinirim çünkü o kalabalığa girmeye. Utangacım ve bunu düzeltmem lazım.



Düzeltme yolunda bir adım attınız mı?

- Ali Poyrazoğlu sayesinde evet. Bir gün beraber yemeğe gittik. Restorana girdik, o bütün masalara “Afiyet olsun, iyi akşamlar” diyerek geçti. Ben direkt gidip masaya oturdum. Ali dönüp bana “öküz” dedi!



Yok artık inanmam!

- İnanın. “Oğlum neden insanlara bir ‘afiyet olsun’ demiyorsun” diye çıkıştı. Dedim ki “Ben onları tanımıyorum”... Aldığım cevap müthişti.



Ne dedi?

- “Onlar seni tanıyor ama! Hiç değilse kafanla bir selam ver” dedi. Çok haklıymış. Sezen Aksu’nun da bana söylediği çok güzel bir laf var. “Ara sıra git faturalarını kendin yatır oğlum” dedi. O da doğru. Buralardan kopmamak lazım. Çünkü dönüp dolaşıp mahallendeki komşunla olacaksın.



Röportajın devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin