Ali Palabıyık kızağa mı çekiliyor? Galatasaray Alanyaspor maçındaki hataların cezası ne kadar olacak

Galatasaray Alanyaspor karşılaşmasında verdiği kararlar nedeniyle büyük tepki çeken hakem Ali Palabıyık'ın büyük bir ceza alması bekleniyor. Geçtiğimiz sezon oynanan Rizespor Galatasaray maçı sonrası yaptığı hatalar nedeniyle 16 hafta maç alamayan Palabıyık'tan hem TFF Başkanı Büyükekşi'nin hem de MHK Başkanı Çelik'in de memnun olmadığı iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Ali Palabıyık kızağa mı çekiliyor? Galatasaray Alanyaspor maçındaki hataların cezası ne kadar olacak

Pazar günü oynanan Galatasaray Alanyaspor maçında çaldığı düdükler ve gösterdiği kırmızı kartlar sonrası adeta hedef tahtasına dönen hakem Ali Palabıyık'ın kaç maç ceza alacağı merak konusu. 

Uzun süreli kızağa çekilmesi beklenen hakem Ali Palabıyık'ın geçtiğimiz sezonda oynanan Rizespor Galatasaray maçı sonrası 16 hafta boyunca maç alamamıştı.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre deneyimli hakem Ali Palabıyık'ın en az 3-4 hafta maç alamaması gündemde. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ile MHK Başkanı Sabri Çelik'in de hakem Ali Palabıyık'ın yönetiminden memnun olmadığı iddia edildi.  
Palabıyık geçtiğimiz sezon 8. haftadaki Rizespor - Galatasaray maçındaki yönetimi nedeniyle yine eleştirilerin odağı olmuş ve kızağa çekilmişti. Palabıyık, MHK tarafından 24'üncü haftaya kadar hiçbir maça atanmamıştı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin