Ali Koç'un Pamela Anderson isyanı: Ne alakası var

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu şubat ayı olağan toplantısında konuşan Hulusi Belgü, açıklamalarıyla gündem oldu.

Google Haberlere Abone ol
Ali Koç'un Pamela Anderson isyanı: Ne alakası var

Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Hulusi Belgü, Ali Koç'un büyük umutlarla başkanlık koltuğuna getirildiğini ve yaratılan güzel imajın yıkıldığını dile getirdi. Belgü, Ali Koç'tan genel kurul kararı almasını ve mart ayında seçime gidilmesini talep etti.

"Max Kruse'ye 'Hayatının kumarını oynuyor' dediniz ama tazminat ödediniz. Miha Zajc için menajerlik şirketi tarafından dolandırıldınız. Bunları kendi şirketinizde bir kişi yapsa onunla çalışmaya devam eder miydiniz?"

"Simon Falette diye bir oyuncu aldınız, Pamela Anderson'un sevgilisini (Adil Rami) transfer ettiniz, gerçekten Adil Rami'den beklentiniz neydi sizin? Bu takıma hiçbir teknik direktör gelmek istemez. Hiçbir hocasının arkasında durmayan bu yönetimin takımına kim gelir?"

Ali Koç'u kendileri için umut, Fenerbahçe için kurtuluş olarak gördüklerini kaydeden Hulusi Belgü, "4 sene sonunda görüyorum ki problem ne yazık ki sizsiniz. Her şeyi çok iyi bildiğinizi kulübü çok iyi yönettiğinizi düşünüyorsunuz. Ancak kulübün beklediği, liderliği, birleştiriciliği profesyonel yönetimi siz ve yönetiminde göremiyoruz. Ağır karar veriyorsunuz, verdiğiniz kararların arkasında duramıyorsunuz. Fenerbahçe'yi çok iyi sevdiğinize eminim, ancak size bir önerim olacak, ama yine kendi bildiğinizi yapacaksınız. Genel kurul kararı alın, Mart ayında seçime gidin, çünkü Fenerbahçe'nin zamanı kalmadı. Sizi genel kurul kararı almaya davet ediyordum. Tarihte en başarısız başkanı olarak geçiyorsunuz. Umarım bu sözlerim sizi kamçılar doğruya yönelir, ya da yanlış yaptığınızı bu işin sizinle olmayacağını anlarsınız. Benim umudum kalmadı. Löw ile anlaştığınız haberleri çıkıyor. Eğer başkanlığa devam edersiniz diğer teknik direktörlere vermediğiniz desteği Löw'e umarım verirsiniz" şeklinde konuştu.

Ali Koç: Pamela Anderson ne alaka

Başkan Ali Koç Hulusi Belgü'ye yanıt vererek, “Ben sportif anlamda camiamıza istediğimiz şekilde başarıyı getiremedim. Sen bir aday ol bak o zaman ne oluyor. Yolsuzluk, usulsüzlük, kulübün parasına zarar getirme sözlerini kabul etmem! Ağzınızdan böyle bir şey çıkarsa pişman ederim! Kulübü menajerlere teslim etmişsin diyor. Hangi menajere teslim etmişim. Bak kardeşim iddia sahibi sensin. İddianı açıkla. Gel burada ispat et. Kimsin sen ya gelip çamur atıyorsun! Menajerlere teslim etmek demek para götürüyorsunuz demek! Kendine gel! Terbiyesiz! Yok 'Pamela Anderson'ın sevgilisi'ymiş. Ne alakası var, 'Kötü futbolcu' de. Ne alaka Pamela Anderson. Hulusi Bey ucuz ucuz tweetlerinizden bıktım." dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin