Ali Koç ve Jorge Jesus, Arda Güler'in kariyerini mi bitirdi? Sakatlığı hakkında ortaya çıkan gerçek şok etkisi yarattı

Fenerbahçe'den, Real Madrid'e bonuslarla birlikte 30 milyon Euro'ya transfer olan Arda Güler İspanyol deviyle sahaya çıkamadan sakatlık kabusu yaşadı. Yaklaşık iki ay sahalardan uzak kalması beklenen Arda Güler hakkında, Attila Gökçe çok çarpıcı yorumlarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Ali Koç ve Jorge Jesus, Arda Güler'in kariyerini mi bitirdi? Sakatlığı hakkında ortaya çıkan gerçek şok etkisi yarattı

Real Madrid'e transferi tüm dünyada ses getiren ve 30 milyon Euro'luk transferiyle Türk futbol tarihine geçen Arda Güler'in Real Madrid kariyeri oldukça şanssız başladı.

Antrenmanlarda gösterdiği performansla Carlo Ancelotti'nin gözüne girmeyi başaran Arda Güler sağ diz iç menisküsünde yaşadığı sakatlık nedeniyle iki ay sahalardan uzak kalarak büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Arda Güler'in sakatlığı hakkında ise spor yazarı Attila Gökçe çok konuşulacak bir yazıya imza attı.

Attila Gökçe yazısında doktorların Ali Koç ve Jorge Jesus'a, Arda Güler'in ameliyat olması gerektiğini ancak takımın şampiyonluk mücadelesi verdiği gerekçesiyle Arda Güler'in oynatılmaya devam ettiğini söyledi.

Attila Gökçe yazısının diğer kısmında ise şu ifadelere yer verdi:

''Tıp otoriteleri, Ali Koç ve Jesus'a “Arda’nın menisküs bölgesinde sadece bir boşluk var. Acilen ameliyat edilmesi gerekiyor. Müdahale edersek, genç enerjisi ve kas yapılarıyla çabucak iyileşip oyuna dönebilir. Aksi halde ne zaman, kimin elinde patlayacağı bilinmeyen saatli bir bomba olur!' dediler. Karar yetkisi Fenerbahçe yönetimindeydi. Arda oynamaya devam etti. Ne yazık ki Arda'nın ABD kampındaki sakatlığı sürpriz değildi. Saatli bomba patladı. Konuyu değerlendiren uzmanlarla konuştum. Türkiye’de bizim kulüplerimiz transfer ettikleri futbolcuları imzadan önce sağlık kontrolünden geçirirken her iki dizi de inceletip, dosyaya görüntülü raporlar eklemeyi ihmal etmiyorlarmış''

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin