Ali Koç transfer ateşini yaktı. Aylardır beklenen transfer sona eriyor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç transfer konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Ali Koç, ''Bir 6 numara eksiğimiz var. Önümüzdeki iki gün içerisinde bitirebilirsek Avrupa'ya yazdırırız, bitiremezsek de bir 15 günümüz var'' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Ali Koç transfer ateşini yaktı. Aylardır beklenen transfer sona eriyor

Trendyol Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne yoluna kayıpsız devam eden Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç taraftarın merakla beklediği 6 numara transferi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Fred'in yanına orta saha bölgesine çok önemli bir ismi katmak isteyen ve uzun süredir uğraş veren Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, ''Bu sene transferde son 5 senenin en doğru tercihlerini yaptık diyebiliriz. Bir 6 numara eksiğimiz var. Önümüzdeki iki gün içerisinde bitirebilirsek Avrupa'ya yazdırırız, bitiremezsek de bir 15 günümüz var. Avrupa'da oynayamaz belki ama bize gerçek, sağlam bir 6 numara lazım, defansif bir 6 numara. Bakalım ne göreceğiz'' dedi.

MILAN, RADE KRUNIC'I BIRAKMADI

Fenerbahçe uzun süredir görüşmelerde bulunduğu Rade Krunic transferinde mutlu sona ulaşamadı. Milan Teknik Direktörü Stefano Pioli geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada Rade Krunic'in takımda kalıp, yeni sözleşme imzalayacağını açıklamıştı.

Fenerbahçe'de orta saha için Thomas Partey ve Matteo Guendouzi gibi isimlerle de görüşmüş ancak olumlu sonuç alamamıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin