Ali Koç, Galatasaray'ın istediği forvetle anlaştı. Edin Dzeko'yla rakiplerin korkulu rüyası olacak

Michy Batshuayi'nin takımdan ayrılması konuşulurken, Ali Koç yeni bir transfer için kolları sıvadı. Ali Koç, bir dönem Galatasaray'ın da gündeminde olan Alfredo Morelos ile görüşmlere başladı.

Google Haberlere Abone ol
Ali Koç, Galatasaray'ın istediği forvetle anlaştı. Edin Dzeko'yla rakiplerin korkulu rüyası olacak

Bu sezon üç kulvarda da başarılı olmak isteyen ve birçok önemli ismi kadrosuna katan Fenerbahçe'de Ali Koç, İsmail Kartal'a bir hediye vermeye daha hazırlanıyor.

Fransa ve İtalya'dan talipleri olan Michy Batshuayi'yi elinden çıkarması halinde Başkan Ali Koç şu anda serbest oyuncu konumunda bulunan Alfredo Morelos transferini anında bitirecek.

Glasgow Rangers formasıyla oldukça dikkat çeken bir performans sergileyen Alfredo Morelos'u kadroya katmak isteyen Ali Koç, Edin Dzeko'yu da zorlayabilecek Morelos'a imza attırıp forvet hattında büyük bir forma rekabeti yaratmayı hedefliyor. Alfredo Morelos'un ismi geçtiğimiz transfer dönemlerde Galatasaray ile de sık sık anılmıştı.

GOL KRALLIKLARI VAR

2018-2019 yılında Glasgow Rangers formasıyla ligde 18 gole imza atan ve krallık tacını takan Alfredo Morelos, 2019-2020 sezonunda da Avrupa Ligi Elemeleri'nde de 8 gol atmıştı. Piyasa değeri 6 milyon Euro olan Alfredo Morelos'a, Avrupa ekiplerinin de ciddi ilgisi bulunuyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin