Ali Koç: Cumartesi günü izlediğimiz hadsizlik, şımarıklık, çekememezlik

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün bayramlaşma töreninde çok sert açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Ali Koç: Cumartesi günü izlediğimiz hadsizlik, şımarıklık, çekememezlik

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün bayramlaşma töreninde Trabzonspor tribünlerde yer alan pankart başta olmak üzere birçok konuda çok sert açıklamalar yaptı.

İşte Ali Koç'un açıklamalarından önemli satır başları:

''Cumartesi günü izlediğimiz hadsizlik, şımarıklık, çekememezlik, ülke değerlerini bile bir kutlama adına ayaklar altına almak artık mücadele etmemiz gereken bir konu haline gelmiştir.''

''Bu çağrının çok çok daha geçerli olduğunu ve en kısa sürede harekete geçmesi gerektiğini bir kez daha sizlere söylemek durumundayım. Keşke olmasaydım. Gerek şampiyonluğumuz, gerek namlunun ucunda Fenerbahçe'yi sembolize eden bir kuşun konması.''

"Bu, aslında uzun bir süredir bu takıma bir kalkanın verdiği cesaretle, sanki istediği her şeyi yapabileceği şekilde düşünmelerine sebebiyet vermesine de hiç ama hiç şaşırmayın. Perşembe günü sizinle paylaşacağım bilgilerle beni daha iyi anlayacaksınız."

"Başka bir ortamda, başka bir maçta bu tip bir olay yaşansaydı, TFF'nin neler yapması gerektiğini, maçın sonucunun nasıl tayin edileceğini hepiniz biliyorsunuz. Geçmişte bunları hepiniz biliyorsunuz. Bu gece göreceksiniz PFDK sevklerinde ne olacağını."

"Haftalarca kapatılması gereken bir stadyumun bırakın kapatılmasının düşünülmesini gönüllerinde ne yatıyor biliyor musunuz, sahamız tahrip oldu, sondan 2. maçı İstanbul'da oynayalım. Bu cüreti de gösterecekler. Bir şampiyonluk için diğer camialar bu kadar tahrik edilmez"

"Bugün PFDK sevkleri var. O sevklerde yazılanlarda çok daha iyi anlayacaksınız nasıl korunduklarını. Acaba Antalyaspor'un bahsettiği darp, raporda olacak mı? Stadın kapasitesinden çok daha fazla seyircinin alınması, o raporda olacak mı?"

"Onlara da fazla kızmıyorum. Yaşadıkça, pek bir ceza karşılığı olmadığını gördükçe, onlar da 37-38 yıl şampiyon olmamanın verdiği heyecanla, motivasyonla yaptıklarının ne kadar tahrik edici olduğunu göremiyorlar."

"3 Temmuz ruhuna dönmenin zamanı geldi. Böyle bir şeyi telaffuz edeceğim aklıma gelmezdi. 3 Temmuz ruhuna dönmek zorundayız. Çünkü bunlar, meydanı boş buldular. Meydanın boş olmadığını göstermenin zamanı geldi."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin