Ali İsmail Korkmaz'ın görüntüleri, medyayı da sarstı!

PRNet A.Ş, geçtiğimiz hafta basında en çok bahsi geçen olay ve kişileri raporladı.

Google Haberlere Abone ol
Ali İsmail Korkmaz'ın görüntüleri, medyayı da sarstı!

19-25 Ağustos 2013 tarihleri arası yapılan araştırma sonuçlarına göre, “Haftanın En’leri” 5 başlık altında sıralandı.



Eskişehir’de Gezi Parkı eylemleri sırasında uğradığı saldırı sonucunda 38 gün komada kaldıktan sonra yaşamını yitiren 19 yaşındaki Ali İsmail Korkmaz'ın dövüldüğü görüntülerin ortaya çıkması 369 haberde yer alarak haftanın bir numaralı gündem konusu oldu.



Geçen yıl düzenlenen seçimde Cumhurbaşkanı seçilen Muhammed Mursi’nin askeri darbeyle devrilerek gözaltına alınması ve Mısır mahkemesi tarafından 11 Şubat 2011 ‘de görevinden ayrılmak zorunda kalan devrik Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek’in tahliye edilmesi 219 habere konu olarak bu hafta gündemin ikinci sırasına yerleşti.



Suriye’de yaklaşık 1300 kişinin hayatını kaybettiği katliamda kimyasal silahların kullanıldığı iddiası, 143 haberle geçen haftanın 3. gündem maddesiydi.



MHP lideri Bahçeli’nin genel merkeze gelişinden hemen sonra akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen bir kişi arabayla bahçeye girdi. Yapılan incelemede araçta bomba bulunmaması 112 haberle PRNet haftanın gündeminde 4. sıradaydı.



Turkcell, T serisi telefonlarını T40 ile devam ettiriyor. Yerli tasarım ve katma değer oranının yüksek olduğu akıllı telefon T40, 108 haberle PRNet “HaftanınEn’leri” listesinde beşinci sırasında yer aldı.



HAFTANIN ÜNLÜSÜ “SEZEN AKSU”



Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde verdiği konserler ile Sezen Aksu 226 habere konu olarak,  haftanın ünlüsü olarak ilk sıraya yerleşti. Meryem Uzerli, 133haberle 2. sırada yer alırken, Şebnem Ferah ise 109 haberle 3.sırada yer alarak haftanın en çok konuşulan isimleri oldu. Şebnem Ferah’ı 105 haberle Emre Aydın takip ederken, Kenan Doğulu 103 haberle PRNet “Haftanın En’leri” listesinin beşinci sırasında yer aldı.



HAFTANIN SİYASETÇİSİ “RECEP TAYYİP ERDOĞAN”



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 6.392 haberle haftanın en çok haber olan siyasetçisi oldu. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ 887 haberle 2.sırada yer aldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 816 haberle 3. sıraya, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu 713 haberle 4.sıraya yerleşti. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ise 492 haber yansımasıyla PRNet “Haftanın En’leri” listesinin siyasetçiler bölümüne son sırasından giriş yaptı.



HAFTANIN SPOR ADAMI “FATİH TERİM ”



Galatasaray Spor Kulübü Teknik Direktörü Fatih Terim 1036 haberle spor gündeminin ilk sırasına yerleşti. Fenerbahçe’nin yeni Teknik Direktörü Ersun Yanal 575 haberle 2. sırada yer alırken, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal 429 habere konu olarak Yanal’ı takip etti. Haftanın 4. medyatik spor adamı 385 haberle TFF Başkanı Yıldırım Demirören oldu. Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise 363 haberle PRNet “Haftanın En’leri” listesine beşinci sıradan giriş yaptı.



HAFTANIN SPORCUSU “EMMANUEL EMENİKE”



Fenerbahçeli futbolcu Emmanuel Emenike 410 haberle haftanın en çok konuşulan futbolcusu oldu. Beşiktaş’ın futbolcusu Oğuzhan Özyakup 386 haberle 2. sırada yer aldı. Galatasaraylı oyuncu Didier Drogba 293 haberle 3.sırayı,  Wesley Sneijder 284 haberle 4. sıraya yerleşti. Hugo Almeida 283 haberle PRNet“Haftanın En’leri” listesine beşinci sıradan giriş yaptı.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin