Ali Babacan'dan Meral Akşener'e istifa yanıtı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş'ın 6'lı masaya katılmasına yönelik götürdüğü teklife DEVA Partisi'nden bir ismin "Eğer Hüseyin Baş gelirse partiden istifa ederim" dediğini söylemiş, 'kabul ettim' demişti. Akşener'in sözleri tv100'ün gündem belirleyen programı Yüzler Kulübü'nde DEVA lideri Ali Babacan'a soruldu...

Google Haberlere Abone ol
Ali Babacan'dan Meral Akşener'e istifa yanıtı

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş'ın 6'lı masaya katılmasına ilişkin sunduğu teklifle ilgili İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener katıldığı bir televizyon programında "DEVA Partisinden çok saygı duyduğum arkadaşımız 'Eğer Hüseyin Baş gelirse partiden istifa ederim' dedi. Saygı duydum, ağzımı açmadım. O masaya ben Hüseyin Baş beyefendinin teklifin ilettim. Çok hoş bir şey çıktı. 'Biz çalışıyoruz, sıfırdan bir arkadaşımızın olması problem yaratabilir, ama arkadaşlarımızın başka partilerle işbirliği yapabilir' dendi." ifadelerini kullandı.

 "İstifa konusu hiç yok Mustafa Bey ‘Böyle bir şey demedim’ diyor"

Gürkan Hacır'ın moderatörlüğünde tv100'de ekrana gelen Yüzler Kulübü programının konuğu DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a İYİ Parti lideri Akşener'in sözleri soruldu. Babacan "Mustafa Yeneroğlu’nun basında yer alan bir ifadesini kast ediyor Akşener. Mustafa Bey uçak seyahatinde beraber seyahat ettiği birkaç siyasetçi isimle konuşurken kendi şahsi görüşlerini söylüyor, onlarda yarım yamalak bir şekilde kulis bilgisi olarak haber oluyor. Haberin yarısı doğru, yarısı yanlış. İstifa konusu hiç yok Mustafa Bey ‘Böyle bir şey demedim’ diyor." sözlerine yer verdi.

İşte Babacan'ın o açıklamaları:

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin