Ali Ayşe'yi Seviyor'a kimler konuk oluyor?

Fox TV'de yayınlanan dizinin yeni bölümünde iki konuk oyuncu rol alacak.

Google Haberlere Abone ol
Ali Ayşe'yi Seviyor'a kimler konuk oluyor?

Ali Ayşe’yi Seviyor’un 15. bölümünde Sinan Bengier ve Meral Kaplan konuk oyuncu olarak yer alıyor.



Dizinin bu bölümünde; Ayten’in eski kocası Cavit ve eşi Funda beş parasız kaldıkları için yıllar sonra geri dönmüştür. Ayten, yıllardır hiçbir haber alamadığı ve onu yüzüstü bırakıp kaçan Cavit’ten intikamını almak için harekete geçer. Zehir zıkkım bir gece yaşatır Cavit ve Funda’ya.



Cavit, Ayten’in psikolojik bir hastalığı olduğunu ve çocuklar dünyaya gelmeden Ayten’in bir klinikte tedavi gördüğünü söyler. Ayten, aşırı stres yüklenmelerinde bir caniye dönüşmektedir. Cavit’in bu durumu Ali’ye ve diğer aile üyelerine söylemesiyle korku dolu bir gece yaşanır evde.



Tüm bu olaylar yaşanırken Ali ve Ayşe onları çok zor durumda bırakacak bir halde yakalanır aile üyelerine. Ali ve Ayşe’nin büyük bir gizlilikle yaşadıkları aşklarına herkes şahit olmuştur. Ali ve Ayşe paçayı bu sefer kurtarabilecek mi?



Dizinin başrollerinde Hakan Yılmaz, Salih Kalyon, Nur Erkul, Sennur Nogaylar, Erdem Baş, Gülhan Tekin, Gökçe Özyol, Suat Sungur, Kerem Kupacı, Bihter Dinçel, Kayhan Yıldızoğlu, Su Kutlu, Feyza Işık, Yavuzhan Doğan, Cengiz Şahin, Birsen Dürülü, Kazım Şimşek, Değer Alp gibi oyuncular bulunuyor.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin