Ali Ağaoğlu’nun o sözleri sosyal medyada 'Şaka mı bu?' dedirtti!

Ali Ağaoğlu’nun o sözleri sosyal medyayı salladı.

Google Haberlere Abone ol
Ali Ağaoğlu’nun o sözleri sosyal medyada 'Şaka mı bu?' dedirtti!

İstiklal Caddesi’nde geçtiğimiz cumartesi gerçekleşen IŞİD saldırısında üçü İsrail, biri İran vatandaşı dört kişi hayatını kaybetmiş, Ankara saldırısının üzerinden bir hafta geçmeden gelen saldırı Türkiye’yi dehşete düşürmüştü. Saldırı sonrasında İstanbul’da hayat durma noktasına gelmiş, kentte yaşayanlar adeta eve kapanmıştı. Saldırının olduğu noktaya ise, ‘Buradayız, korkmuyoruz’yazılı notlar ve karanfiller bırakılmıştı.



Bakırköy’deki ‘Ağaoğlu Central Park’a ilişkin basın toplantısında konuşan Ali Ağaoğlu, ‘ortanca hanımı’ ve oğluyla birlikte İstiklal Caddesi’ne anmaya gittiğini, uzun zamandır görmediği İstiklal Caddesi’nde böylece ‘nostalji yaşadığını’ söyledi.



Konuşmasında rahatlıkla bir de espri yapan Ağaoğlu şöyle konuştu: “O gün de benim ortanca hanımın doğumgünüydü. Ona sözüm vardı, Boğaz’a yemeğe götürecektim. Bir anda aklıma şey geldi. Açıkçası kanıma dokundu. Aldım hanımı, oğlanı da aldım. Aşağı yukarı 15 senedir de ben İstiklal Caddesi’ne hiç gitmemiştim. Hem benim için güzel bir nostalji oldu. Gittim, hanımla, çocukla olayın olduğu yere. Millet fakir, karanfil bırakıyor. Ben gül bıraktım.”. 



Üstelik Ağaoğlu’nun sözleri salonda da kahkahalarla karşılık buldu.



Ağaoğlu’nun bu sözlerine ise sosyal medyada da tepki vardı. Kullanıcılar terör saldırısının ardından bu şekilde şaka yapılmasına sert çıktı.



İşte o tweetlerden bazıları



ttrtucks: "Ali Ağaoğlu'nun yaptığı açıklamaya diyecek söz bulamıyorum Adam 30 saniyede 30 çeşit konuda rezalete imza atmış "



Ümit Alan: "Ali Ağaoğlu'nun siyasete atılıp iktidar olmaması için hiçbir neden yok bence. Her şeyiyle hazır gibi."



Baturay Çevik: "Paranın, adam etmediğinin kanıtıdır: Ali Ağaoğlu "



Ziver sargınalp: "Düşünsenize bir Ali Ağaoğlu değilsiniz. Ne kadar zenginsiniz!"





"Ali Ağaoğlu’nun o sözleri sosyal medyada 'Şaka mı bu?' dedirtti!" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin