Ali Ağaoğlu: 'Burası adam gibi bir ülke olsaydı, Rıza Sarraf'ı hapse atmak yerine şeref madalyası takardık!'

İş adamı Ali Ağaoğlu o sözleri ile yine sosyal medyanın diline düştü.

Google Haberlere Abone ol
Ali Ağaoğlu: 'Burası adam gibi bir ülke olsaydı, Rıza Sarraf'ı hapse atmak yerine şeref madalyası takardık!'

17-25 Aralık soruşturmalarında gözaltına alınıp ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan işadamı Ali Ağaoğlu, 40 gün hapis yattıktan sonra tahliye edilen ve geçtiğimiz günlerde "ABD'yi dolandırma" suçlamasıyla Miami'de tutuklanan Reza Zarrab'la (Rıza Sarraf) ilgili olarak "Rıza bu ülkeye kötülük yapmadı ki. Amerika'nın tezgahları bu yaşadıklarımız. Kendi bankalarını kullanamıyorlar, parayı bizim Halkbank kazanıyor diye yaptılar bu işleri hep. Bu ticaret İran'ın da işine yaradı. Paraya ihtiyacı var. Adamın malı var satıyor, Türkiye de satın alıyor" diye konuştu. Sabah gazetesinden Şaban Arslan'a konuşan Ali Ağaoğlu, "Burası adam gibi bir ülke olsaydı. Rıza Sarraf'ı hapse atmak yerine şeref madalyası takardık" dedi.



Ali Ağaoğlu'nun o sözleri sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Ağaoğlu'nun sözleri sosyal medya kullanıcıları tarafından sert sözlerle eleştirildi. İşte atılan tweetlerden bazıları:



Bir garip kul: "Ali Ağaoğlu Ya hanımlarıyla, ya görgüsüzlükleriyle gündem olan kişilik şimdi de muhteşem zekasını konuştumuş ne diyelim!"



Gökhanburcucelik: "Ali Ağaoğlu demek istiyor ki arap kralına verdiğiniz madalyadan önce sarrafa sonra da bana verin... "



Ağaoğlu'nun İstiklal Caddesi'nde meydana gelen canlı bomba intihar saldırısı sonrası yaptığı açıklama da yine tepki toplamıştı. Ağaoğlu, "Aldım ortanca hanımı, oğlanı da aldım. İstiklal caddesine gittim. Hem nostalji oldu. Hanımla çocukla olayın olduğu yere gittim. Millet fakir, şey bırakıyor... karanfil. Ben gül bıraktım." demişti.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin