Alfred Hitchcock'un renkli filmlerini beyazperdede izleme fırsatını kaçırmayın

40. İstanbul Film Festivali'nin Nippon Paint sponsorluğundaki özel bölümlerinden Hitchcock Renkli seçkisinin Beyoğlu ve Kadıköy Sinemaları'ndaki gösterimleri devam ediyor. Arka Pencere, Cinayet Var, Topaz, Aile Oyunu ve daha fazlası 17-21 Aralık'ta seyirciyle buluşuyor.

Google Haberlere Abone ol
Alfred Hitchcock'un renkli filmlerini beyazperdede izleme fırsatını kaçırmayın

40. İstanbul Film Festivali’nin özel etkinliklerinden, pandemi nedeniyle ertelenen Hitchcock Renkli, yapıtları yalnızca sanat değil felsefe ve psikoloji alanlarında da konu edilen, dünya sinemasını ve çağdaş sinemacıları derinden etkileyen gerilim ustası bu efsane yönetmenin filmlerini beyazperdede izleyememiş genç kuşakları sinemaya çağırıyor.

Alfred Hitchcock’un yönettiği, her biri bir başyapıt olan 15 uzun metrajlı, renkli filmin yenilenmiş kopyalarından gösterileceği seçki, yönetmenin filmografisine farklı bir açıdan yaklaşıyor.

Tanıtım metinleri ve giriş yazısı sinema yazarı ve çevirmen Kutlukhan Kutlu tarafından yazılan Hitchcock Renkli filmleri kasım ve aralık aylarında Beyoğlu Sineması ve Kadıköy Sineması’nda gösterilecek.

Etiketler Alfred Hitchcock
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin