Aleyna Tilki'den NASA'ya 'uzaylılarla takılalım' teklifi

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, NASA'nın "tanımlanamayan hava olayları" açıklamasının ardından, "Madem en büyük yatırımlar insanın kendisi dışındaki uzaya yapılıyor, o zaman uzaylılarla buluşmak hakkımız" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Aleyna Tilki'den NASA'ya 'uzaylılarla takılalım' teklifi

NASA "tanımlanamayan hava olayları" olarak adlandırılan nesneler üzerine halka açık ilk toplantısını yaptı. Toplantıda konuşan Savunma Bakanlığı Tüm-Sahalar Anomali Çözüm Ofisi Direktörü Dr. Sean Kirkpatrick, şimdiye dek 800’den fazla tanımlanamayan hava cismi ihbarı aldıklarını, aylık 50 ile 100 civarında ihbar geldiğini söyledi.

Toplantıda, ABD Savunma Bakanlığı tarafından geçen sene kaydedilen ve binaların üzerinde hızla hareket eden bir görüntü paylaşılarak, nesnenin henüz ne olduğunun tespit edilemediği belirtildi. Ayrıca açıklamada NASA'nın henüz "insanüstü bir zeka veya buna dair olağanüstü kanıtları görmediğini" aktarıldı.

'UZAYLILARLA BULUŞMAK HAKKIMIZ'

NASA açıklamasının ardından şarkıcı Aleyna Tilki de konuya dair sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Tilki paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"NASA artık sen de toplumun bi parçası ol, toplumun farkındalığını yönetmeye kalkmadan (…) ve uzaylıları itiraf edin. Rahat rahat takılalım, o ırklarla birbirimize ihtiyacımız var. Yarım yamalak bir bilgi de olmasın bu da toplumu algı olarak yönetmek oluyor. Net bir şekilde uzaylı kardeşlerimiz, arkadaşlarımız, kankalarımızla aramızdaki o köprüyü oluşturmaya adım atın, kolaylaştırın biraz bu işleri.

Uzaylıları merak edişimiz, içimizdeki uzayı görmeye bir adım atmaktı bence. Duygu dünyamız ve bedenimizdeki uzayla daha kolay tanışmamızı sağlayabilir diğer uzaylılar. Madem en büyük yatırımlar insanın kendisi dışındaki uzaya yapılıyor, o zaman uzaylılarla buluşmak hakkımız. Hepimiz bir bütünüz. Uzaylıları anlamak bizim kendimizi de anlamamız olacak. Daha çok canlı farklı cinsle iletişim kurmak istiyoruz."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin