Aleyna Tilki çıldırdı! Gelen eleştirilere öyle bir yanıt verdi ki... Mor ve Ötesi ile düet yapan şarkıcı: Bu kadar kıskanmayın

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, Mor ve Ötesi ile düet yaptı. "Yaz Yaz Yaz" şarkısını beraber seslendiren ekip, sosyal medya hesaplarından Tilki hakkındaki eleştirilere yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Aleyna Tilki çıldırdı! Gelen eleştirilere öyle bir yanıt verdi ki... Mor ve Ötesi ile düet yapan şarkıcı: Bu kadar kıskanmayın

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, Mor ve Ötesi ile düet yaptı. "Yaz Yaz Yaz" şarkısını beraber seslendiren ekip, sosyal medya hesaplarından Tilki hakkındaki eleştirilere yanıt verdi.

Mor ve Ötesi'nin ilk kez 2003’te seslendirdiği, Şehrazat imzalı Ajda Pekkan şarkısı "Yaz Yaz Yaz" geçtiğimiz gün yeniden yorumlanarak yayımlandı. Aleyna Tilki ile beraber stüdyoya giren grup, düet yaparak şarkıya yeni bir soluk kazandırdı.

Düet yapan ekip, sosyal medya hesaplarından şarkıyla ilgili duygularını paylaşırken birbirlerine teşekkür etti.

Aleyna Tilki çıldırdı! Gelen eleştirilere öyle bir yanıt verdi ki... Mor ve Ötesi ile düet yapan şarkıcı: Bu kadar kıskanmayın - Resim : 2

Aleyna Tilki sosyal medya hesabında Mor ve Ötesi ile pozlarını paylaşarak şu notu düştü:

"Sizlerle birlikte çalışma fırsatım olduğu için çok gururluyum. Ben de müziklerinizi dinlerken hissettiklerimi Mor ve Ötesi ile keşfeden o milyonlarca çocuktan biriydim ve müziğinizin zamansızlığı her zaman ufkumu açtı. Çocukluğumdan beri içimde özgürleşmeyi bekleyen hayallerime, hikayeme, yapmak istediklerime destek ve umut olduğunuz için tüm kalbimle teşekkür ederim."

Mor ve Ötesi grubunun solisti Harun Tekin Aleyna Tilki ile ilgili sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

"Aleyna’nın iyi bir şarkıcı olduğunu bizim söylememize gerek yok. Fakat kalıcı bir isim olacağından, ön yargılar ve kalıplar sebebiyle bazen yanlış anlaşıldığından, dikkat çekici derecede zeki olduğundan ve şu ana kadar ondan duyduklarımızdan çok daha iyilerini yapacağından bu kayıt sırasında emin olduk. Bu kaydı bir başka parlak genç müzisyene, çok değerli Kaan Arslan’a emanet ederken de, ters köşe bir düet için Aleyna’yı düşündüğümüzde de en yoğun hissettiğimiz şey güvendi: bizden daha genç, çok farklı yollarda yürüyen, ama müziğe aşık iki ayrı karaktere duyduğumuz büyük güven."

Aleyna Tilki çıldırdı! Gelen eleştirilere öyle bir yanıt verdi ki... Mor ve Ötesi ile düet yapan şarkıcı: Bu kadar kıskanmayın - Resim : 3

ELEŞTİRİLERE JET YANIT 

Gelen eleştiriler sonrası adeta çıldıran Aleyna Tilki, Mor ve Ötesi grubu ile düetine gelen eleştirilere Twitter hesabından şöyle yanıt verdi:

"Benim gibileri üzerseniz; bu çağda üretecek olan insanlar, sesi bin tane işlemden geçmeden şarkı çıkartamayan, sahnede canlı bile söyleyemeyen ve asıl yeteneği müzik yapmak olmayan o insanlar olacak. Şimdiden kulaklarınız armoni hatalarıyla dolu şarkılara alışmaya başladı, haberiniz olsun.

Gerçekten kulaklarınızın gelecekteki yeni üretimlerde de gerçek şeyler duymasını istiyorsanız şu an boş yere sağır taklidi yapmayın. Ülkemizde gerçekten müziği sevenlere örnek olup, ufkumuzu daima açan Mor Ve Ötesi abilerim bana destek verdiği için de bu kadar kıskanmayın."

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin