Aleyna Çakır'ın ölümünün baş şüphelisi Ümitcan Uygun gözaltında! Aynı evde kaldığı Esra Hankulu ölü bulundu

Türkiye'yi sarsan Aleyna Çakır cinayetinin baş şüphelisi olan, ardından da uyuşturucu madde kullandığı için tutuklandıktan kısa bir süre sonra serbest bırakılan Ümitcan Uygun, aynı evde kaldığı Esra Hankulu'nun ölü bulunmasının ardından gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Aleyna Çakır'ın ölümünün baş şüphelisi Ümitcan Uygun gözaltında! Aynı evde kaldığı Esra Hankulu ölü bulundu

Son dakika haberine göre; Aleyna Çakır'ın ölümünün baş şüphelisi Ümitcan Uygun ile aynı evde kalan 25 yaşındaki Esra Hankulu isimli genç kadın ölü bulundu. Esra Hankulu'nun ağzından kan gelmiş halde bulunduğu, vücudunda ise herhangi bir darp izine rastlanmadığı belirtiliyor. Kamera tespitinde Ümitcan Uygun'un Hankulu ile aynı evde bulunduğu belirlendi. Ümitcan Uygun bu gelişme üzerine sabah saatlerinde polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. İşte son dakika haberinin detayları...

Aleyna Çakır'ın ölümünde baş şüpheli olan Ümitcan Uygun ile ilgili bir son dakika haberi geldi. Uygun ile aynı evde kalan 25 yaşındaki Esra Hankulu isimli genç kız ölü bulundu. Esra Hankulu'nun ağzından kan gelmiş halde cansız bedenine ulaşıldığı bildirilirken, Sabah'ın edindiği bilgiye göre; Ümitcan Uygun yeniden gözaltına alındı. Ümitcan Uygun'un, Esra Hankulu ile geceyi birlikte aynı evde geçirdiği kamera kayıtları tarafından tespit edildi. İşte Esra Hankulu'nun ölümü ve Ümitcan Uygun'un gözaltına alınması ile ilgili son dakika detayları...

ÜMİTCAN UYGUN İLE AYNI EVDE KALAN ESRA HANKULU ÖLÜ BULUNDU

Ankara'nın Mamak İlçesi'nde yaşayan Esra Hankulu(25) 18 yaşındaki Furkan G. ve 20 yaşındaki Dilan C.'yi arayarak, babasının mezarına gitmek istediğini söyledi. Olay günü Hankulu'nun tek başına yaşadığı eve giden arkadaşları ve sevgilisi Ümitcan Uygun akşam birlikte alkol aldı. Bir süre önce eşinden boşanan Esra Hankulu ile Ümitcan Uygun geceyi aynı odada geçirdi. Ertesi gün saat 15.00'da uyanan Furkan G. ve Dilan C. odasına girdikleri Esra Hankulu'yu hareketsiz halde buldu.

ESRA HANKULU'NUN AĞZINDAN KAN GELMİŞ, ADLİ TIP İNCELEME YAPACAK

Hankulu'nun hareketsiz yattığını gören arkadaşları ağzından kan gelen kadını uyandıramayınca sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri Hankulu'nun hayatını kaybettiğini belirledi. Genç kadının cesedi olay yerinde yapılan incelemelerin ardında otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

ÜMİTCAN UYGUN'UN ESRA HANKULU İLE KALDIĞI KAMERALARDAN TESPİT EDİLDİ

Sabah'ın ulaştığı bilgilere göre Hankulu'nun hayatını kaybettiği gece yanında, erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Ümitcan Uygun olduğu ve incelenen kamera kayıtlarında da saat 11.00'da Uygun'un evden çıktığı görüldü. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Ümitcan Uygun Ankara Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

ESRA HANKULU'NUN BEDENİNDE DARP YA DA YARALANMA İZİ GÖRÜLMEDİ

Hayatını kaybeden genç kadının vücudunda bıçak, silahlı ateşle yaralanma ya da darp izine rastlanmazken kesin ölüm nedeninin Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak incelemelerin ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

ÜMİTCAN UYGUN İLE BİRLİKTE 2 KİŞİ DAHA GÖZALTINDA

Esra Hankulu'nun şüpheli ölümüyle ilgili Furkan G., Dilan C. ve Ümitcan Uygun'un sorgulandığı öğrenildi. Gözaltındaki zanlıların polisteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

ÜMİTCAN UYGUN ALEYNA ÇAKIR'IN ÖLÜMÜYLE GÜNDEME GELMİŞTİ

Aleyna Çakır adı ile bilinen Sema Esen, 3 Haziran 2020'de Ankara'nın Keçiören ilçesindeki evinde bornoz kuşağı ile kapıya asılı şekilde ölü olarak bulunmuştu. Baş şüpheli olan sevgilisi Ümitcan Uygun'un, Aleyna Çakır'a şiddet uyguladıktan sonra bayıldığı görüntüleri sosyal medyada paylaşması tepki toplamıştı. Geçtiğimiz Ocak ayında Uygun'un, arkadaşıyla uyuşturucu madde kullandıkları görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşılmasının ardından Uygun tutuklanmış, hakkında, 'Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını kolaylaştırma ve özendirme' suçundan 10 yıl hapis cezası istemiyle iddianame hazırlanan Ümitcan Uygun 17 Temmuz'da tahliye edilmişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin