Alex paylaşımıyla Fenerbahçelileri heyecanlandırmıştı. İmzayı attı işte Alex de Souza'nın sözleşme imzaladığı yeni takımı

Geçtiğimiz günlerde "Yuvaya dönüyorum" yazarak Türk bayrağı ile paylaşım yapan Fenerbahçe'nin unutulmaz kaptanı Alex de Souza yeni takımı ile sözleşme imzaladı.

Google Haberlere Abone ol
Alex paylaşımıyla Fenerbahçelileri heyecanlandırmıştı. İmzayı attı işte Alex de Souza'nın sözleşme imzaladığı yeni takımı

Sosyal medya hesabından geçtiğimiz günlerde Türk bayraklı paylaşım yaparak "Yuvaya dönüyorum" tweeti atan Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Alex de Souza'nın yeni takımı belli oldu.

Brezilya Serie B ekibi Avai ile sözleşme imzalayan Alex de Souza, basına tanıtıldı. Basın toplantısında takımın yeni teknik direktörü Alex de Souza ve Avai Başkanı Julio Cesar Heerd önemli açıklamalarda bulundu.

HAVALI BİR PROJE

Takımın başına geçtiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Alex, "Böylesi önemli bir yılda Florianopolis'e gelebilmek ve havalı bir projeden sorumlu olmak çok büyük bir sevinç sebebi." sözlerini söyledi. Avai Başkanı Cesar Heerd ise "Kalitesine ve mükemmellik arayışına inandık. Bu amaçla Alex de Souza ile anlaştık." diye konuştu.

Fenerbahçe'nin unutulmaz oyuncularından Alex, teknik direktörlük kariyerine Sao Paulo B takımı ile başlarken Avai kariyerinde ikinci takımı oldu.

FENERBAHÇELİLERİN HEYECANI

Teknik direktörlük kariyerine Brezilya'da devam eden Alex De Souza'nın geçtiğimiz günlerdeki paylaşımı hem futbolseverleri hem de Fenerbahçelileri oldukça heyecanlandırmıştı. Brezilyalı efsane isim Türk bayrağı emojisi kullanarak ''yuvama dönüyorum'' tweeti atmıştı. Alex'in bu paylaşımı kısa süre içerisinde binlerce retweet ve beğeni almıştı

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin