Aleksandar Mitrovic'e tarihi ceza. Manchester United maçında hakeme saldırmıştı

Manchester United ile Fulham arasında İngiltere FA Cup mücadelesinde maçın hakemi Chris Kavanagh'a fiziksel temasta bulunan Aleksandar Mitrovic'e 8 maç ceza verildi.

Google Haberlere Abone ol
Aleksandar Mitrovic'e tarihi ceza. Manchester United maçında hakeme saldırmıştı

İngiltere FA Cup çeyrek final mücadelesinde Manchester United'a karşı kırmızı kart gören Aleksandar Mitrovic'e tarihi bir ceza verildi.

İngiltere FA Cup çeyrek final mücadelesinde Manchester United ve Fulham karşı karşıya gelmişti. Ev sahibi Manchester United sahadan Fernandes(2) ve Sabitzer'in golleriyle 3-1 galip ayrılarak adını yarı finale yazdıran taraf olurken, Fulham'ın tek golü ise Mitrovic'ten gelmişti.

72. DAKİKADA SAHA BİR ANDA KARIŞI

Mücadelenin 72. dakikasında saha bir anda karıştı. Gole giden topu elle kesen Fulham oyuncusu Willian VAR kontrolünün ardından direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bu karara yoğun itirazlarda bulunan Fulham teknik direktörü Marco Silva'da yedek kulübesinde kırmızı kart gördü.

Sinirlerine hakim olamayan ve o dakikaya kadar maçın tek golünü atan Aleksandar Mitrovic, maçın hakemi Chris Kavanagh'ın üzerine yürüyüp fiziksel müdahelede bulununca kırmızı kart görenler furyasına katılmıştı.

8 MAÇ CEZA ALDI

Hakeme yaptığı fiziksel müdahale nedeniyle kırmızı kart gören Sırp golcüye 8 maçtan men cezası verildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin