Alef oyuncusu yeni projeler için görüşmelerde

Fx Tv ve Blu Tv’de yayınlanan, mistik polisiye türündeki Alef dizisinde yer alan oyuncu Kıvanç Baran Arslan'ın yeni projeler için görüşmeler halinde olduğu belirtildi.

Google Haberlere Abone ol
Alef oyuncusu yeni projeler için görüşmelerde

Oyuncu Kıvanç Baran Arslan daha önce izleyicisinin karşısına Zengin Kız Fakir Oğlan, Doksanlar, Güldür Güldür gibi komedi dizi projelerinde ve Yol Arkadaşım, Sen Kiminle Dans Ediyorsun, Ekşi Elmalar gibi sinema filmleriyle çıktı. Şimdi ise Alef dizisi ile hayranlarını şaşırtarak ilk defa polisiye ve dram türünde bir dizi projesinde izleyicisiyle buluştu.

Alef oyuncusu yeni projeler için görüşmelerde

May Prodüksiyon yapımcılığında, Emin Alper’in yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosunu Emre Kayış’ın kaleme aldığı Fx Tv ve Blu Tv’de yayınlanan, mistik polisiye türündeki Türk internet dizisinin başrollerinde Kenan İmirzalioğlu, Ahmet Mümtaz Taylan, Melisa Sözen gibi oyuncular yer alıyor. İlk kez polisiye dram projesinde Cihangir Karakteri’ne hayat veren Kıvanç Baran Arslan’ı hayranlarının nasıl bulacağı merak konusu oldu. Oyuncunun yeni başlayacak dram dizi projeleri ile de görüşmeler yaptığı aldığımız duyumlar arasında.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin