Aldatma itirafı, Prof. Dr. Mustafa Karataş'ı çileden çıkardı

Muhabbet Kapısı programını sunan Prof. Dr. Mustafa Karataş gelen bir soru karşısında çok sinirlendi. Karataş, "Evli arkadaşım kocasını başka bir adamla aldatıyor" sözleri karşısında kendini tutamadı.

Google Haberlere Abone ol
Aldatma itirafı, Prof. Dr. Mustafa Karataş'ı çileden çıkardı

Kanal 7 ekranlarında Muhabbet Kapısı programını sunan Prof. Dr. Mustafa Karataş, kendisine gelen soruları genellikle sükunetle yanıtlıyordu. Karataş gelen bir soruya ise çok sinirlendi. Prof. Dr. Mustafa Karataş, gelen soru karşısında ne diyeceğini bilemedi. Mustafa Karataş bir kadının "Evli arkadaşım kocasını başka bir adamla aldatıyor" sorusuna önce şaşırdı ardından da "Nereden baksan ele alınacak gibi değil pislik" dedi.

Soruyu başta anlamadı

Karataş soruyu ilk başta anlamayarak "Adamın çocuğunun olup olmaması... Bir dakika anlamadım" dedi sonra ise devam etti:

"Buna doğrudan zina denir. Diğer taraftan çocukların da rızkını yediriyor nereden baksan ele alınacak gibi değil pislik. Ne iğrenç bir yola girmiş kadın da erkek da büyük günah işliyor. Eşinden ayrılıp diğeriyle evlenmeli. Boşanmadan olmaz sürekli zina işliyor."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin