Aldatılma iddiası! Engincan Ural, Merve Kaya'dan boşanıyor mu? Sibel Can'dan açıklama

Sibel Can ile Hakan Ural'In evliliğinden dünyaya gelen oğlu Engincan Ural, uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisi Merve Kaya'yla 45 gün önce Bodrum'da düzenlenen bir düğünle nikah masasına oturdu. Ancak Engincan Ural ile Merve Kaya'nın evliliğinde çatırdamalar başladı. Kaya'nın Ural'ı aldattığı ve ikilinin boşanma kararı aldığı iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Aldatılma iddiası! Engincan Ural, Merve Kaya'dan boşanıyor mu? Sibel Can'dan açıklama

Engincan Ural'ın Bodrum'da evlendiği Merve Kaya ile evliliği 45 gün sürdü. Sibel Can'ın sahne aldığı düğün ve gelini Merve Kaya'ya taktığı takılar çok konuşuldu. Ancak Kaya ile Engincan Ural, boşanma kararı aldı. Evlilikleri henüz ikinci ayını doldurmayan çiçeği burnunda çiftin ayrılık kararı aldığı iddia edildi.

tv100'de yer alan habere göre ikili 45 günlük evliliklerini sonlandırmaya karar verdi. Çiftin aldığı ayrılık kararı magazin kulislerinde bomba etkisi yaratırken özellikle Sibel Can'ın bu karara çok üzüldüğü ifade edildi.

MERVE KAYA ENGİNCAN URAL'I ALDATTI İDDİASI

İkilinin ayrılığı ile ilgili ortaya atılan iddia ise herkesi şoke etti. 30 yaşındaki Engincan Ural'ın evliliğinin bitmesinin nedeni olarak ihanet gösterildi. İddiaya göre Merve Kaya, Engincan Ural'ı aldattı, çift bu nedenle ayrılık kararı aldı. Çiftin bu iddialara ne diyeceği ise merak konusu oldu.

SİBEL CAN'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Sibel Can'dan beklenen paylaşım geldi. Instagram hesabından oğlu ve gelininin fotoğrafını paylaşan Can, nazar boncuğu ve gülen yüz emojisi koyarak boşanma iddiasını yalanladı.

Aldatılma iddiası! Engincan Ural, Merve Kaya'dan boşanıyor mu? Sibel Can'dan açıklama

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin