Albayrak, Reyhanlı haberlerini ters düz edecek açıklamalarda bulundu

A Haber'de konuşan gazeteci Hakan Albayrak, Reyhanlı'daki gözlemlerini ve duyumlarını paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
Albayrak, Reyhanlı haberlerini ters düz edecek açıklamalarda bulundu

Geçen hafta cumartesi günü Reyhanlı’da yaşanan bombalı saldırıların ardından, ilçeye giden gazeteci-yazar Hakan Albayrak, A Haber’de yayınlanan Selin Ongun’un sunduğu Bi Sormak Lazım programına katıldı.



“Bombalı saldırıda öldüğü söylenen kişilerin birçoğunun linç edilerek öldürüldüğünü” anlatan Albayrak, “Bombalı saldırıdan hemen sonra Suriyeliler kafaları ezilerek öldürüldü, doktorlar otopside bunu saklamaya zorlandı” dedi.



Reyhanlı’da yaşananların Neonazi faşist teröründen farksız olduğunu söyleyen Albayrak, “Bu insanlar maazallah Ermeni olsaydı acaba ne yapardık! Reyhanlı onlara ne yapardı! Kafasına taş vurarak öldürüyorsun Reyhanlı’da, sen kime ne yapmazsın! Bu müthiş bir utanç! Bunun acısıyla konuşuyorum” ifadesini kullandı. Albayrak, Reyhanlı’da sıkıyönetim ilan edilmesi gerektiğini söyledi.



“Bu hükümet, bu ülkeye iki numara büyük. Bu hükümetin Suriye siyasetenin asaleti, şerefi, şanı bu ülkeye beş numara büyük!” diyen Albayrak, “İnsanlar öleceksek Suriye’de ölelim diyor, bu nasıl bir rezalet! Ve buna sevinen vatandaşlarımız var, onlarla aynı ülkenin çocuğu olmaktan utanç duyuyorum. Yazıklar olsun” dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin