Alabora için Silivri'ye diyen Melih Gökçek'e sert tepki!

Twitter'da Mehmet Ali Alabora'ya yönelik başlatılan kampanyaya ünlüler tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Alabora için Silivri'ye diyen Melih Gökçek'e sert tepki!

Twitter'da başlatılan #mehmetalialaborasilivriye hashtag'iyle yapılan paylaşımlar son 1 gün içerisinde trend listesinin ilk sırasında yer aldı. Ünlü oyuncu hakkında binlerce tehdit ve ağır sözler içeren mesajlar yayınlayanlar arasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı  Melih Gökçek’te yer aldı.  Gökçek, ” 5 kişinin ölümüne neden olan Gezi olaylarının baş mimarı Memet Ali Alabora cezaevine girmeli… #mehmetalialaborasilivriye RT” şeklinde yazdığı tweet’le ünlülerden çok sert tepki aldı.



İşte o tweetler:



Hilal Cebeci: Memet Ali Alabora yerine beni Silivri'ye gönderin hava çok sıcak denize girmek istiyorum.



Atilla Taş: Memet Ali Alabora'nın eti ne ? Budu ne ? Sanatçı çocuk, rahat bırakın adamı artık. Kuran'da kini mi emretti size Allah?



Onur Akay: Bence Başbakan rahatsız falan değil. Melih Gökçek'te sanırım Tükenmişlik Sendromu başlamış. Bırakın Memet Ali Alabora ile uğraşmayı. Sayın Melih Gökçek, Ankara'nın bu sıcak yaz günlerinden uzaklaşın biraz. Bodrum'da tatil yapmanızı öneririm.



Tuna Kiremitçi: Bir kritik "stratejik hata" da Memet Ali Alabora olayı. İnsanlığın aklına 1930'lu yıllardaki Bertold Brecht'in gelmesi kaçınılmaz.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin