Alaattin Çakıcı'dan Melih Bulu'ya mektup!

Alaattin Çakıcı, Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanan Melih Bulu'ya yazdığı mektupta "Lütfen! Sakın istifa etmeyiniz. İstifa ederseniz bu terörist eylemcilerin önünü açarsınız. Bu kutlu ittifakta gedik açmaya hakkınız yok" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Alaattin Çakıcı'dan Melih Bulu'ya mektup!

Organize suç örgütü yöneticisi olmaktan hüküm giyen ve Nisan  2020’de infaz düzenlemesiyle cezaevinden tahliye olan Alaattin Çakıcı, Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak atanan Melih Bulu’ya istifa etmemesi yönünde çağrı yaptı.

Mektubunda Boğaziçi Üniversitesi ile ilgili çeşitli itham ve iddialara yer veren Çakıcı, muhalefet, HDP, PKK ve DHKP-C sempatizanlarının devletin kurumları ve Cumhur İttifakı'na zarar vermek için Bulu'ya istifa etmesi yönünde çağrı yaptığını vurgulayarak "Lütfen! Sakın istifa etmeyiniz. İstifa ederseniz bu terörist eylemcilerin önünü açarsınız. Bu kutlu ittifakta gedik açmaya hakkınız yok" dedi.

Çakıcı şöyle devam etti:

"Arkanızda Türkiye Cumhuriyeti devletinin ve aziz milletimizin olduğunu unutmayınız.  Devletine, aziz milletine gönül vermiş tüm duyarlı Türk vatandaşları, devletinin ve Cumhur İttifakı'nın yanında olmalıdır."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin