Al-Ittihad'in yeni transferi Cristiano Ronaldo'yu gölgede bırakacak. Suudi Arabistan'ın en çok kazanan oyuncusu olmaya geliyor

Birçok yıldızın yolunu tuttuğu Suudi Arabistan'a transfer olacak son isim de belli oldu. Al-Ittihad, Liverpool forması giyen Muhammed Salah'a astronomik bir teklif yaptı. Salah bu teklifi kabul ederse Cristiano Ronaldo'yu geçip, Suudi Arabistan'ın en çok kazanan futbolcusu olacak.

Google Haberlere Abone ol
Al-Ittihad'in yeni transferi Cristiano Ronaldo'yu gölgede bırakacak. Suudi Arabistan'ın en çok kazanan oyuncusu olmaya geliyor

Suudi Arabistan ekipleri bu yaz yaptıkları transferlerle tüm dünyada ses getirmeyi başardı.

Başta Cristiano Ronaldo olmak üzere; Sadio Mane, Milinkovic-Savic ve Karim Benzema gibi isimlerin tercihi Suudi Arabistan olurken, İspanyol basınından gündeme bomba gibi düşen bir iddia geldi.

Liverpool'un yıldızı Muhammed Salah için astronomik bir teklif yapmaya hazırlanan Al-Ittihad şimdiden oyuncunun aklını karıştırmış durumda. İspanyol basını Al-Ittihad'ın Muhammed Salah için serveti gözden çıkardığını ve Mısırlı oyuncunun teklifi kabul etmesi halinde yıllık 200 milyon Euro kazanan Cristiano Ronaldo'dan daha fazla kazanacağını iddia etti.

ROMANO'DAN HEMEN AÇIKLAMA

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, İspanyol basınında çıkan bu iddialara attığı tweet ile cevap verdi. Romano, Liverpool'un Muhammed Salah'ı asla satmak istemediğini ifade etti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin