'Akustik Fotoğraflar' sergisi açılıyor!

Fotoğraf sanatçısı Kadri Karahan ilk kişisel sergisini 22 - 28 Aralık tarihlerinde Pendik Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi’nde açmaya hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
'Akustik Fotoğraflar' sergisi açılıyor!

Şair, müzik yazarı ve fotoğraf sanatçısı Kadri Karahan, ilk kişisel sergisini 22 - 28 Aralık tarihlerinde Pendik Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi’nde açıyor.



Sergide yer alacak her bir fotoğraf dünden bugüne hayatın bizzat içinden ve kendi renginden seçildi. Genel sanat yönetmenliğini Zeki Çelik’in yaptığı sergide her fotoğraf, bir şarkının adı ile tamamlandı.



Sanatçı, Adile Yadırgı, Aydilge, Begüm Tarako, Birsen Tezer, Bora Ayanoğlu, Çiğdem Erken, Ece Ülker, Gündoğarken, Hüsnü Arkan, Neslihan Engin, Sevtap Ünal, Şenay Lambaoğlu, Umay Umay, Vedat Sakman ve Zafer Cımbıl şarkıları ile fotoğraflara ilham verdi.



2008 yılında ilk şiir kitabı “Ben Bu Filmde Kadri Karahan’ı Oynuyorum”u yayınlayan Karahan, 2013 yılında 46 müzisyenin şiirlerinin yer aldığı “Akustik Şiirler” isimli projesini hayata geçirdi. Bu süre içinde birçok dergide ve gazetede, beraberinde çeşitli albüm projelerinde, sahne dinletilerinde, konser organizasyonlarında yer aldı.



'Akustik Fotoğraflar' sergisi açılıyor!



Birsen Tezer’in “İkinci Cihan” albümünün kartonet çalışmaları ile profesyonel anlamda fotoğrafçılığa da başlayan yazar daha sonrasında Neslihan Engin’in “Yara” isimli albümünün ve Cezmi Ersöz’ün yeniden basılan bazı kitaplarının kapak fotoğraflarını da gerçekleştirdi. Yine bu yıl içinde Amerika’da gerçekleştirilen Los Angeles Fotoğraf Festivali’nde de bir fotoğraf çalışması ile yer aldı.



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin