Aktris dizisinin 2. sezonu ne zaman. Aktris dizisinin ikinci sezonu gelecek mi. Aktris dizisinin 2. sezon tarihi belli oldu mu?

Aktris dizisi Disney Plus ekranlarında yerini aldı. Başrolde Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu'nun yer aldığı dizi ilk sezonuyla beğeni topladı. İlk sezonu bitiren seyircilerin gözleri 2. sezon tarihine çevrildi. Peki Aktris dizisinin 2. sezonu ne zaman? Aktris dizisinin 2. sezon tarihi belli oldu mu?

Google Haberlere Abone ol
Aktris dizisinin 2. sezonu ne zaman. Aktris dizisinin ikinci sezonu gelecek mi. Aktris dizisinin 2. sezon tarihi belli oldu mu?

Aktris dizisinin 2. sezon tarihi sorgulanıyor.

Suç, drama, gerilim türündeki Aktris dizisinde Türkiye'nin en ünlü isimlerinden biri olan Yasemin'in (Pınar Deniz) hayatı işleniyor.

Gündüz ışıltılı bir hayat süren Yasemin geceleri seri katile dönüşüyor. Yasemin'in peşine komiserin takılmasıyla işler değişiyor.

AKTRİS DİZİSİNİN 2. SEZONU NE ZAMAN?

Aktris dizisinin 2. sezon tarihi henüz belli olmadı.

AKTRİS DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Başarılı bir oyunculuk kariyeri olan Yasemin bir dizi cinayetin içine karışır. Ana karakter bu cinayetlerin sırrını çözmeye çalışır. Bu süreçte gerçekleri ortaya çıkarmaya çalışırken hayatını da tehlikeye atar. 

AKTRİS DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Pınar Deniz
Uraz Kaygılaroğlu
Tolga Tekin
Ahmet Rıfat Sungur
Şebnem Hassanisoughi
İpek Çiçek
Serhat Kılıç

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin