Akşener'in basın danışmanı Murat İde'ye saldırı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in basın danışmanı ve Yeniçağ Gazetesi yazarı gazeteci Murat İde'ye, evinin önünde saldırı girişiminde bulunuldu. İde, havaya ateş açarak, saldırıdan kurtuldu.

Google Haberlere Abone ol
Akşener'in basın danışmanı Murat İde'ye saldırı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in basın danışmanı, Yeniçağ gazetesi yazarı Murat İde'ye, evinin önünde saldırı girişiminde bulunuldu. 7-8 kişilik bir grubun saldırısına uğrayan İde'nin, ruhsatlı silahıyla havaya ateş açarak, saldırıdan kurtulabildiği öğrenildi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İde’ye geçmiş olsun dileklerini ileterek, saldırıyı kınadı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in basın danışmanı ve gazeteci Murat İde’nin, öğle saatlerinde evinin önünde saldırıya uğradığı bildirildi.

İde’nin KRT’de yayınlanan “Burası Çok Önemli” isimli programın ardından evine giderken, 3 araçla takip edildiği ve evinin yakınlarında bu araçlardan inen 7-8 kişilik bir grubun saldırısına uğradığı öğrenildi.

Murat İde’nin yumruklu, sopalı saldırıdan, ruhsatlı silahını çekip havaya ateş ederek kurtulduğu belirtildi.

AKŞENER’DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, resmi sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada,”Basın danışmanım, korkusuz gazeteci Murat İde’ye yapılan alçak saldırıyı şiddetle kınıyor, kardeşime geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Bilinsin ki; Biz İYİ’ler, milletimiz için doğru bildiklerimizi daima cesurca söyleyecek, hiçbir tehdide boyun eğmeyecek ve asla susmayacağız” ifadelerini kullandı.

Akşener'in basın danışmanı Murat İde'ye saldırı!

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin