Akşener'den Kılıçdaroğlu için açılan cinsiyetçi pankarta tepki: Keşke birer 'karı' olabilseniz!

İYİ Parti lideri Akşener, "Karı gibi mutfaktan çıkmayan değil, arı gibi çalışan lider isteriz" pankartını eleştirdi. "Çocuklarımıza baktık, hem ailemize baktık, hem çalıştık üstüne erkeklere hakaret etmek için biz kullanıyoruz. Neymiş 'karıymış'. Keşke birer 'karı' olabilseniz."

Google Haberlere Abone ol
Akşener'den Kılıçdaroğlu için açılan cinsiyetçi pankarta tepki: Keşke birer 'karı' olabilseniz!

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Giresun'da düzenlenen mitingde Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alırken kadınları küçük düşüren pankarta tepki gösterdi.

"Ayıptır be, her birinizi bir ana doğurdu be. Bu ahlaksızlıktır. Bir Allah'ın kulu da o pankartı indirmedi. Kafayı yediler" dedi.

"BİR ALLAH'IN KULU DA O PANKARTI İNDİRMEDİ"
Bir pankart var, Sayın Kılıçdaroğlu için 'Karı gibi mutfaktan çıkmayan değil, arı gibi çalışan lider isteriz.' deniyor. Ayıptır be, her birinizi bir ana doğurdu be. Bu ahlaksızlıktır. Bir Allah'ın kulu da o pankartı indirmedi. Kafayı yediler.

Hem bizler çocuklarınıza baktık, hem ailemize baktık, hem çalıştık üstüne erkeklere hakaret etmek için biz kullanıyoruz. Neymiş 'karıymış'. Keşke birer karı olabilseniz.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin