Akşener Bursa'da konuştu: Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu ve beni Gabar'a gömüyordu. Mezar kazarken petrol bulmuş

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bursa mitinginde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirdi. Akşener, "Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu ve beni Gabar'a gömüyordu. Mezar kazarken, petrol bulmuş." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Akşener Bursa'da konuştu: Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu ve beni Gabar'a gömüyordu. Mezar kazarken petrol bulmuş

İYİ Parti Genel Başkanı Meral AkşenerBursa Kent Meydanı’nında miting düzenledi. Akşener’e, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Mansur Yavaş eşlik edtti.

Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Şimdi, Sinan Ateş'in kardeşleri, ablaları, büyükleri... Bursa, bir değerini kaybetti. Gencecik bir akademisyen, Ankara'nın göbeğinde katledildi. Azmettiriciler belli, katiller belli ama uçan kuşu bilen bilümum teröristlerin ayakkabı numaralarını bile bilen Erdoğan, nasıl oluyor da Sinan Ateş'in katillerini bulamıyorsun? İşte bunun adı, "Artık iktidardan gidiyor olmaktır" 

Öyle olduğu için bu kadar kabalar, bu kadar hakaret ederek yol yürüyorlar. 14 Mayıs akşamı, helal oylarınızla bu seçimi kazanacağız. Sayın Kılıçdaroğlu, 13. Cumhurbaşkanımız olacak. Erdoğan ve arkadaşlarını emekli edeceğiz, Kılıçdaroğlu'nu da makamına oturtacağız. Ben de başbakan olacağım. Helal oylarınızla partimizi 1. parti çıkaracaksınız.

Sinan Ateş açıklaması

Sinan Ateş'in katilleri hesap vermezse namerdim, şerefsizim. Muhsin Başkanın da kanı yerde kaldı. O suikast ne oldu bitti, kimse ne olduğunu anlayamadı. Muhsin Başkan içimizde bir yara, Sinan da çok taze bir yara.

Türkiye mübareklerin elinde sanki savaşa gidiyor. Seçime gidiyoruz seçime. Bursa'ya gençlerimiz için neler planladığımızı, kovulan doktorlar için, öğretmenler için ne yapacağımızı, tarımı, sanayiyi, Suriyelileri söylememiz gerekirken, Allah Allah nidalarıyla savaşa gidiyoruz.

Erdoğan'ı eleştirdi

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu ve beni Gabar'a gömüyordu. Mezar kazarken, petrol bulmuş... Şimdi yakın zamanda Gabar'da, petrol bulundu ya, şimdi herhalde Cudi'de de başlayacak kazma. İnşallah orada da bir petrol bulunur, mezar kazma esnasında Türkiye kazanır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin