Akşam'dan ayrılan hangi isim Beyaz TV'ye transfer oldu?

Başarılı isim 2 yıl mola verdiği televizyon gazeteciliğine yeniden dönüyor.

Google Haberlere Abone ol
Akşam'dan ayrılan hangi isim Beyaz TV'ye transfer oldu?

Televizyon hayatına 2 yıl ara vererek Akşam Gazetesi’nde önemli röportajlar yapan Pınar Işık Ardor, yeniden ekranlara dönüyor.



Ankara’daki gelişmeleri ve kulisleri çok yakından takip eden Ardor, Beyaz TV ekranlarında her Pazar günü ‘7. Gün’ programında izleyiciyle buluşacak.



Akşam'dan ayrılan hangi isim Beyaz TV'ye transfer oldu?



Pınar Işık Ardor ‘7. Gün’de özellikle siyasileri ağırlayacak ve gündemi konuşacak. Ardor, yeni işini kişisel Instagram hesabından şu sözlerle duyurdu:






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



Uzun yıllar yaptığım televizyon haberciliğine Akşam Gazetesi’yle 2 sene mola vermiş her pazartesi siyaseti gazeteci gözüyle takip etmiştim. Çok verimli geçen 2 yılın ardından tekrar en aşkla yaptığım işim olan televizyon yayıncılığına geri dönüyorum. Allah nasip ederse her pazar ‘7.Gün’ programıyla karşınızda olacağım en istediğiniz konuklar en istediğiniz ve merak ettiğiniz sorularla...Beyaz Tv ailesi içerisinde olmak çok mutluluk verici. Bu anlamda Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Sayın @osmangokcek_ ‘ e teşekkür ederim ve Allah utandırmasın diyerek seyredimlerinizi de beklerim. En yakın zamanda görüşmek üzere #beyaztv #televizyon #siyaset #aktüalite #7.gün #pazar #kulisbilgileri #tbmm #akparti #mhp #chp #iyiparti #seçimler #tartışmalar



Pınar ısık Ardor (@pinarardor)'in paylaştığı bir gönderi (4 Ara, 2018, 7:22öö PST)









 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



Hiçbir şey emeksiz olmuyor. Bugün 2 saat boyunca sadece bir ya da iki kare yakalayabilmek için uğraş veren Beyaz TV ekibine yürekten teşekkürlerBu minik video da kameraman arkadaşın objektifinden @halit.kiziltas  ‘7.Gün’ geliyor...



Pınar ısık Ardor (@pinarardor)'in paylaştığı bir gönderi (4 Ara, 2018, 9:39öö PST)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin