Akşam yazarı işten çıkarıldı, Facebook'tan böyle veda etti

Gazetedeki görevine son verilen yazar, ayrılığı sosyal medya hesabından duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Akşam yazarı işten çıkarıldı, Facebook'tan böyle veda etti

Akşam gazetesinde köşe yazıları kaleme alan Elif Aktuğ'un işine son verildi. Gazeteci, 9 yıldır Akşam'da görev alıyordu.



Aktuğ köşe yazılarını www.elifaktug.com'dan yayınlanamaya devam edecek.



Aktuğ, ayrılıkla ilgili olarak Facebook hesabından şu açıklamayı yaptı:



"Sevgili dostlar;



2005 yilinda baslayan AKSAM gazetesi maceram bugun nihayetlendi! Yazilarimi www.elifaktug.com 'dan yayinlamaya devam edecegim.

Serda Turgut yayin yonetmenliginde kose yazari olarak calismaya basladigimda bakin kadroda kimler vardi:

Engin Ardic: Fikirlerine katilin veya katilmayin ulkenin en entelektuel ve yetenekli yazarlarindandir. Her yazidan bir sey ogrenirsiniz; bir onceki cumhurbaskanligi seciminde beni de aday gostermisti 

Oray Egin: zekasina, aklina hayran olmamak elde degil! Oray bir ara eklerden de sorumluydu, heyecanlanirsiniz okurken... Bana 'kezban' demisti bir yazisinda 

Mansur Forutan cok farkli ve ilginc ilgi alanlari vardir, harikadir.

Atilla Aydoğdu candir, canandir. Oyle guzel yazar ki bir daha bir daha okursunuz. Doyamazdiniz yaZilrindaki lezzete.

Nazan Ortac o donem yayinlanan gunluk ilavemiz Pencere'nin yayin yonetmeniydi, tertemiz, melek gibi bir gazeteidir. Kendim kadar onun da bu meslegi secmesine sasirirdim! Sabirli, yetenekli ve yaraticidir.

Kursat Oguz: haftasonu eklerinin basinaydi bir ara. Son derece yeteneklidir. 

Özlem Akalan bir donem yayinlanan ve bugunku yayinciliga 10 numara bol gelen efsane dergi Brunch'in yayin yonetmeniyken, sonradan eklerin basina gecmistir. Gercek bir gazeteci ve entelektueldir! Kendisi de sisteme 10 numara buyuktur.

Hasan Kacan: gazetenin gunluk karikaturlerini ciziyordu o donem ve benim yazilarimi Serdar Turgut'un masasina koyarak, "abi bu kiza dikkat et" demistir. Can dostumdur.

Ve onlarca guzel insan, Ekin Türkantos, Selin Ozavci, Aysun Oz, Sinasi Akgun, Vecihe Sozeri, Nilay Cinar, kardeslerim... 

SON DONEM...

Son yillarda eklerin basina gecen İpek Ozbey, sevgili arkadasim ve koca yurekli gazeteci! Bos kagit verin, herkesin konusacagi haberler bulsun!

İsmail Kucukkaya: Son yayin yonetmenim; iyi gazeteci! Her sayfanin basinda, her haberin arkasinda. Bugunun ekran fenomeni; guzel gunlerdi..."



Akşam yazarı işten çıkarıldı, Facebook'tan böyle veda etti


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin