AKŞAM GAZETESİ SERDAR TURGUT'UN SAĞLIK DURUMUNU OKURLARINA ŞÖYLE DUYURDU:

Görevinin başında beyin kanaması geçiren AKŞAM Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni, tedavi altına alındı. Sağlık durumu iyi olan Turgut, birkaç gün müşahade altında tutulacak.

Google Haberlere Abone ol
AKŞAM GAZETESİ SERDAR TURGUT'UN SAĞLIK DURUMUNU OKURLARINA ŞÖYLE DUYURDU:








AKŞAM GAZETESİ SERDAR TURGUT'UN SAĞLIK DURUMUNU OKURLARINA ŞÖYLE DUYURDU:

AKŞAM GAZETESİ SERDAR TURGUT'UN SAĞLIK DURUMUNU OKURLARINA ŞÖYLE DUYURDU: - Resim : 2






AKŞAM GAZETESİ SERDAR TURGUT'UN SAĞLIK DURUMUNU OKURLARINA ŞÖYLE DUYURDU: - Resim : 3 

AKŞAM'ın yeni Genel Yayın Yönetmeni Serdar Turgut, gazetede görevine başladığı ilk gün, hipertansiyona bağlı beyin kanaması geçirdi. Müşahade altında tutulan Turgut'un durumu iyi.

Göreve yeni başlaması nedeniyle yoğun bir tempoyla çalışan AKŞAM Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Serdar Turgut, işbaşı yaptığı gün, aşırı yorgunluk, uykusuzluk ve stres nedeniyle rahatsızlandı. Gazete binasında yapılan ilk müdahalenin ardından Serdar Turgut, International Hospital'a kaldırıldı. Beyin ve Sinir Cerrahisi'nden Prof. Dr. Muzaffer Bayhan tarafından muayene edilen Serdar Turgut, yoğun bakım ünitesinde müşahade altına alındı. İlk muayene ve tetkiklerde, tansiyonu 23'e kadar yükselen Serdar

Turgut'un beyninde, hipertansiyona bağlı kanama tespit edildi.

International Hospıtal Başhekimi Uzman Dr. Kısmet Kuzucu, düzenlediği basın toplantısında, Serdar Turgut'un sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. Kuzucu, Turgut'un konuşabildiğini, hareket edebildiğini belirterek, 'Önemli olan, gözbebeklerinin durumu. Şu an eşit görünüyor. Bu da kanamanın stabil olduğunu gösteriyor' dedi.

TANSİYONU DÜŞÜRÜLDÜ

Dr. Kısmet Kuzucu sözlerini şöyle sürdürdü: 'Sol kol ve sol bacakta kuvvet düşüklüğü var. Hastanemize ilk geldiğinde, büyük tansiyonu 23, küçük tansiyonu ise 13'tü. Şu an büyük tansiyonunu 16'ya düşürdük, küçük tansiyonu da 9'a indi. Beyinde fonksiyon bozukluğu yok. Klinik seyre göre tedaviyi yönlendireceğiz. Hipertansiyon hastalarında zaman zaman böyle ataklar olabilir. Bunu, yorgunluk ve stres tetikleyebilir.'

Başhekim Dr. Kuzucu, saat 23.00'te çekilen tomografiden sonra yaptığı açıklamada da, 'Cerrahi müdahaleye gerek olmadığını gördük. Kendisinin sağlık durumu şu anda gayet iyi' dedi.

AKŞAM Gazetesi yöneticileri, Serdar Turgut'un eşi Rana Turgut ve sevenleri, haberi alınca hastaneye koştu. Gazete santrali, okuyucularımızdan gelen 'geçmiş olsun' telefonlarıyla kilitlendi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin