Akrep’teki bu yakınlaşma kıyameti koparacak

Star TV’nin, yapımını 1441 Productions’ın üstlendiği beğeniyle izlenen dizisi ‘Akrep’in perşembe akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümünde sosyal medyanın popüler çifti Duru ve Aras arasında sürpriz bir yakınlaşma yaşanacak.

Google Haberlere Abone ol
Akrep’teki bu yakınlaşma kıyameti koparacak

Annesinin cinayetiyle bağlantısının ortaya çıkmasının ardından Aras’tan uzaklaşan ve Hakan’la evlenen Duru, çocuğunun babasının da Hakan olduğunu açıklamıştı. Aras’ın hapishaneden çıkmasının ardından da ikilinin arasındaki soğuk rüzgarlar dinmedi.

FANLARIN HAYALİ GERÇEK Mİ OLUYOR?

Dizinin yeni bölümünde Hakan’ın kumar borçlarını ödemek için Ahmet’in kumarhanesine giden Duru, burada Aras’la karşılaşınca büyük bir şok yaşıyor. Tam bu sırada yaşanan polis baskını Duru ve Aras’ın kumarhanenin gizli odasında baş başa kalmasına neden oluyor. Aras burada sorularıyla Duru’yu köşeye sıkıştırırken, ikili duygularına engel olamıyor ve sürpriz bir yakınlaşma yaşanıyor.

Akrep’teki bu yakınlaşma kıyameti koparacak

Duru ve Aras arasındaki bu yakınlaşma bastırılan duyguların fitilini mi ateşleyecek? Duru ve Aras’ın bir araya geldiği haberi Emgen Malikanesi’nde nasıl bir fırtınaya sebep olacak?

Dizinin ilk bölümünden bu yana iki ismin birlikte olması için onlarca hesap açan fanlar, bu haftaki görüntüler ile çok heyecanlanacaklar.

Akrep’teki bu yakınlaşma kıyameti koparacak - Resim : 2

Bu soruların yanıtları ‘Akrep’in perşembe akşamı 20.00’de STAR TV’de ekrana gelecek 16’ncı bölümünde izleyici karşısına çıkacak.

Akrep’teki bu yakınlaşma kıyameti koparacak - Resim : 3

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin