Akrep dizisinde büyük yüzleşme! 'Beni neden bıraktın anne?'

Yapımını 1441 Productions’ın üstlendiği ‘Akrep’ dizisinin 22 Ocak Cuma akşamı 20.00’de STAR TV’de yayınlanacak yedinci bölümünde, seyircinin uzun zamandır beklediği Perihan-Ferda yüzleşmesi ekrana gelecek. Perihan 1 yaşında bir bebeği neden terk ettiğini anlatacak! Ferda annesizliğin acısıyla büyümenin nasıl olduğunu tarif edecek.

Google Haberlere Abone ol
Akrep dizisinde büyük yüzleşme! 'Beni neden bıraktın anne?'

İki ‘akrep’in ses getirecek yüzleşmesine, Perihan’ın torunu Ece için yaptığı patatesli börek vesile olacak. Çocukluğunu anne sevgisini bilmeden geçirmiş Ferda, gecenin bir vaktinde mutfağa inip Perihan’ın yaptığı böreği yerken anne böreği yemenin nasıl olduğunu tadacak! Ve sefalet içinde geçmiş çocukluk günlerini hatırlayarak gözyaşlarına boğulacak.

Perihan da mutfağa inip Ferda’yı bu halde görünce, o da hikayenin kendi tarafını anlatacak. Bu yüzleşme Perihan’ın yıllardır bastırdığı acıların ve ilk evliliğinin yarattığı travmaların ortaya çıkmasına neden olacak.

Ferda sefalet içinde geçen çocukluğunu, kendisini terk edip giden annesine anlattıktan sonra “Ben de senindim, sendendim ama bir lokma yemeğini yemek için 41 yıl bekledim. Neden? Beni neden bıraktın anne? ” diyerek o can alıcı soruyu soracak.

Perihan da küçük bir çocukken içine attıkları, işkence ve şiddet dolu ilk evliliğinin karanlık hatıralarını anlatarak kızınının can alıcı sorusunu “O adamın parçasıydın. Bana hep onu hatırlatacaktın. Yüzüne bile bakmak istemiyordum senin. Sizi geride bıraktım. Hiç olmamış saydım” sözleriyle yanıtlayacak.

‘Akrep’lerin merakla beklenen yüzleşmesi, dizinin yedinci bölümüne damga vuracak.

Ve şu soru gündeme gelecek:

‘Doğurmakla ana olunur mu?’

‘Akrep’, 22 Ocak Cuma akşamı 20.00’de STAR TV’de.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Akrep Dizi (@akrep.dizi)'in paylaştığı bir gönderi

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin