AKP'liler Zaman gazetesi yaktı!

Gazetenin genel merkezi önünde toplanan bir grup, eylem yaptı.

Google Haberlere Abone ol
AKP'liler Zaman gazetesi yaktı!

Zaman gazetesi önünde toplanan bir grup başbakan Recep Tayyip Erdoğan lehine slogan attı. Gazetenin güvenlik görevlileri ise eylemcilere gül atarak karşılık verdi.



Sivil Dayanışma Platformu'nun organize ettiği protesto gösterisi için bir grup saat 13.00'te gazetenin İstanbul'daki merkezi önünde toplandı. Ellerinde 'Duaya davet bedduaya lanet' yazılı pankart taşıyan katılımcılar, 'Ustanın askeleriyiz' 'Eğilme, bu millet seninle' ve 'Milli irade engellenemez' şeklinde slogan attı.



Eylemcilerin attığı sloganlara gazetenin görevlileri gül atarak karşılık verdi. Bunun üzerine yol kenarında bekleyen polisler, olay çıkmaması için gül atan görevlileri uyardı. Grup adına basın açıklaması yapan Sivil Dayanışma Platformu Başkanı Ayhan Ogan, Zaman gazetesine değişik suçlamalar yöneltti.



Açıklamanın ardından göstericiler yanlarında getirdikleri gazete sayfalarını, CD, kaset ve kulaklıkları bir bidona doldurup ateşe verdi. Ateş başında tekbir getiren göstericiler Erdoğan lehine sloganlarla eylemi bitirip bina önünden ayrıldı.



Eylem nedeniyle çevik kuvvet polisinin aldığı geniş güvenlik önlemleri de dikkat çekti. DHA 




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin