AKP’li meclis üyesi Bülent Aydoğdu, Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti!

AKP kongrelerinden fotoğraf paylaşımlarıyla dikkat çeken, Kanal D eski muhabiri Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Bülent Aydoğdu, Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
AKP’li meclis üyesi Bülent Aydoğdu, Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti!

AKP'nin 24 Şubat'taki İstanbul İl Kongresi başta olmak üzere kalabalık parti etkinliklerinden fotoğraflar paylaşan Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Bülent Aydoğdu, corona virüsü nedeniyle hayatını kaybetti. Aydoğdu’ya ne zaman virüs bulaştığı ve tedavi süreciyle ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

SOSYAL MEDYADAN BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI PAYLAŞILDI

Bir süre Kanal D'de haber muhabirliği de yapan Aydoğdu'nun vefat haberinin ardından Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AKP Çekmeköy İlçe Başkanlığı ve CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı'nın sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajları paylaşıldı. O paylaşımlar şöyle:

AKP’li meclis üyesi Bülent Aydoğdu, Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz: “Çekmeköy’e birlikte hizmet ettiğimiz, değerli dava arkadaşımız Meclis Üyemiz Bülent Aydoğdu kardeşimizi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Rabbim mekanını cennet eylesin.”

AKP Çekmeköy İlçe Başkanlığı: “Meclis Üyemiz Bülent Aydoğdu  vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz.”

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı: “AK Parti Çekmeköy Meclis Üyesi Bülent Aydoğdu'nun vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.”

AKP’li meclis üyesi Bülent Aydoğdu, Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti! - Resim : 2

AKP’li meclis üyesi Bülent Aydoğdu, Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti! - Resim : 3

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

cem tekel (@cemtekell)'in paylaştığı bir gönderi

Etiketler corona
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin