AKP'li Aslan'dan kadın gazetecilere taciz ve hakaret

AKP Tokat milletvekili Zeyid Aslan'ın hedefinde kadın gazeteciler vardı.

Google Haberlere Abone ol
AKP'li Aslan'dan kadın gazetecilere taciz ve hakaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Tokat milletvekili Zeyid Aslan, kadın gazetecilere "Ben sizin bacak aranızı çekip gazeteye bastırsam, bunların gerçeği bu diye ahlaksız olurum değil mi?" diye taciz etti.



Gazetevatan.com'da yer alan habere göre, TBMM'deki torba yasa nedeniyle gecenin geç saatlerine kadar Genel Kurul'da kalan bazı milletvekilleri uyuyakaldı.



Ayakkabılarını çıkarmış halde bahçede uyurken görüntülenen Zeyid Aslan'ın fotoğrafı Sözcü Gazetesi'nde yayımlandı.



Aslan dün TBMM'de iktidar kulisinin bahçesinde rastladığı bir grup kadın gazeteciye taciz ve tehditte bulundu:



"Bir dahaki dönem hiçbir gazeteci buraya giremeyecek. Sizi buraya sokturmayacağım. Elimden ne gelirse yapacağım. Bunu mücadelesini vereceğim. Siz bu yaptıklarınızı gazetecilik mi sanıyorsunuz? Biz de insanız yoruluyoruz. Ben sizin bacak aranızı çekip gazeteye bastırsam, bunların gerçeği bu diye ahlaksız olurum değil mi? Ama sizinki gazetecilik oluyor.”



Küfürden kınama almıştı



Aslan daha önce de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tunceli Milletvekili Kamer Genç'e ağırküfürler etmişti. Aslan'a Meclis Genel Kurulu'na kınama cezası verilmişti ancak AKP Disiplin Kurulu'nda ceza verilmemişti; gerekçe olarak da aynı suçtan ikinci kez ceza verilmesinin uygun olmadığı belirtilmişti. 



 BİA Haber Merkezi


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin