AKM'de isim tartışması sona erdi! Medyatava AKM önüne asılan yazıyı görüntüledi

Gazeteci Mustafa Mutlu, 29 Ekim'de yeniden açılacak olan Atatürk Kültür Merkezi (AKM) 'nin isminin yazışmalarda Ata Kültür Merkezi olarak geçtiğini iddia etmişti. MedyaTava 29 Ekim'de açılacak olan merkezde inşaatın sona ermesiyle yeni binayı görüntüledi. Binanın önüne konulan Atatürk Kültür Merkezi yazısı tartışmalara son noktayı koydu.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel AKM'de isim tartışması sona erdi! Medyatava AKM önüne asılan yazıyı görüntüledi

MEDYATTAVA/ÖZEL

Gazeteci-yazar Mustafa Mutlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 29 Ekim'de yeniden açılacağını duyurduğu Atatürk Kültür Merkezi'ne dair çarpıcı bir iddiada bulunmuş merkezin isminin yazışmalarda Ata Kültür Merkezi olarak geçtiğini iddia etmişti. 

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Mutlu, yaptığı bir görüşmeyi de anlatmıştı.

 

AKM'de isim tartışması sona erdi! Medyatava AKM önüne asılan yazıyı görüntüledi - Resim : 2

Mutlu açıklamasında, "İnşaatta görev alan mühendislerden aldığım bilgiye göre yeni açılacak Atatürk Kültür Merkezi Binası'nın kısa adı yine AKM olacak. Ancak açık isim olarak yazışmalarda Ata Kültür Merkezi isminin kullanıldığı belirtiliyor. Eğer bu duyum doğru çıkarsa halkın buna vereceği tepkinin çok sert olacağından da hiç kuşkum yok." demişti.

TARTIŞMALARA SON NOKTAYI KOYACAK FOTOĞRAF

Bu açıklama gündemdeki sıcaklığını korurken 29 Ekim'de açılacak olan Kültür Merkezi'nin tadilat çalışması sona erdi. MedyaTava ekibi tadilat çalışmasının sona ermesiyle yeni binayı ve asılan tabelayı görüntüledi. Atatürk Kültür Merkezi isminin değişmediği görüldü.

AKM'de isim tartışması sona erdi! Medyatava AKM önüne asılan yazıyı görüntüledi - Resim : 3

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin