Akit yazarından şok iddia! '40 AKP'li vekilin seks kaseti var!'

Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, bugün köşesinde çok çarpıcı bir iddiaya yer verdi.

Google Haberlere Abone ol
Akit yazarından şok iddia! '40 AKP'li vekilin seks kaseti var!'

Abdurrahman Dilipak, 'Cemaat yanlış yapıyor!' başlıklı köşe yazısında seks kasedi bulunan 40 kadar AK Partili milletvekiline şantaj yapılarak hükümetin düşürülmeye çalışılacağını iddia etti.



Dilipak'ın yazısı şöyle:



"Cemaatin elinde yolsuzluk dosyaları var. Cemaatin elinde kasetler var. Cemaatin elinde üzerinde ‘çalışılmış’ başka dosyalar da var.. Cemaatin hedefinde İHH, Özgürder var.. Cemaat AK Parti’yi, daha doğrusu Erdoğan’ı Fidan’ı, İHH’yı terörle ilişkilendirmek isteyecek.. Bu iş için çalışan 100’den fazla kişiden oluşan bir ekip var. MOSSAD, CIA, MI5 hepsi işin içinde.. Tabi klonlanan emniyet istihbarat arşivleri de.. İşin içinde bizim malum sermaye grubu da var, localar da.. Kemalist ulusalcılar da..



Haberal çıktı, düşman kardeşlerin arasını buldu.. Bu işin Kızılı, Yeşili yok.. Kemalizm her an kılık değiştirebilir ve bulunduğu ortama uyum sağlayarak kendini yeniden varedebilir..



Bu köşenin okurları, bu senaryoları 6 ay önce, 2 ay önce de okumuşlardı.. Planda 50 kadar milletvekilini istifa ettirip, arkasından 40 kadar hakkında kaset bulunan milletvekilini şantajla kendi yanlarına alarak, AK Parti’yi iktidardan düşürüp, kendi aralarında bir CHP, MHP, yeni oluşum hükümeti kurup, yerel seçimleri erteleyip,Cumhurbaşkanı seçimi ile birlikte belediye ve milletvekili seçimlerini birlikte yaparak AK Parti’yi bitirme planı da masaya konmuştu."



Yazının tamamını okumak için tıklayınız...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin