AKİT gazetesinde tepki çeken demeç: CHP iktidarında 83 milyon demir iç çamaşırlarıyla gezecek

Akit gazetesi yine yaptı yapacağını... CHP'nin Erzurum İl Başkanlığı'nda yaşanan taciz iddiasını gündeme getiren ve bugün manşetten duyuran Akit gazetesi, haberde İnsan Hakları Savunucuları Derneği (İHSD) Başkanı Ali Akbaş'ın sözlerine de yer verdi. Akbaş'ın CHP ile ilgili kurduğu cümleler ise tepki çekti: Eğer CHP zihniyeti iktidar olursa, Türkiye’deki 83 milyon insan kadın, erkek, çocuk kim olursa olsun demir iç çamaşırlarıyla gezmek zorunda kalacaklardır.

Google Haberlere Abone ol
AKİT gazetesinde tepki çeken demeç: CHP iktidarında 83 milyon demir iç çamaşırlarıyla gezecek

CHP'nin Erzurum İl Başkanlığı'nda taciz iddiası gündem olmuştu.

CHP konuyla ilgili inceleme başlatınca, Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanı Bülent Oğuz da istifa kararı almıştı.

Akit gazetesi bugün "CHP’li tecavüzcüler herkes için tehdit!" başlığıyla bir haber hazırladı ve haberin içine İnsan Hakları Savunucuları Derneği (İHSD) Başkanı Ali Akbaş'ın sözlerine de yer verdi.

Ancak Erbaş'ın kullandığı cümleler dikkat çekti. 

Haberde şu ifadeler kullanıldı:

İnsan Hakları Savunucuları Derneği (İHSD) Başkanı Ali Akbaş, CHP’deki sapıkların milletin tamamına tehdit oluşturduğunu, yandaşların da sapıklığı seyrettiğini söylüyor. İHSD Başkanı Akbaş, “CHP’li sapkınlar kadınlara sarkıyor, taciz tecavüz ediyor ama çıt çıkarmıyorlar. Kadınlar için CHP tehdittir. Bunlar LGBT adı altında eşcinsel sapkınlığın yaygınlaşması için yürüyüş yapıyor, bildiri yayınlıyor, açıklama üstüne açıklama yapıyorlar. Erkekler için CHP tehdittir. Çocuklara yönelik LGBT propagandalarına susuyorlar, yayınlanan çocuk kitaplarındaki en ahlaksız, en adi sözlere hiç tepki göstermiyorlar. Çocuklar için CHP tehdittir. Eğer CHP zihniyeti iktidar olursa, Türkiye’deki 83 milyon insan kadın, erkek, çocuk kim olursa olsun demir iç çamaşırlarıyla gezmek zorunda kalacaklardır. Allah milletimizi ve devletimizi CHP’li sapkınların şerrinden korusun” ifadelerini kullandı.

AKİT gazetesinde tepki çeken demeç: CHP iktidarında 83 milyon demir iç çamaşırlarıyla gezecek - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin