Akıncı'daki bu sahne için özel ders aldılar

Atv’de yayınlanan Akıncı dizisinde Büşra Develi’nin canlandırdığı Nergis karakteri ile Yıldıray Şahinler’in hayat verdiği Cevdet, dizideki bu sahne için özel ders aldı.

Google Haberlere Abone ol
Akıncı'daki bu sahne için özel ders aldılar

Atv’de yayınlanan Akıncı dizisinde Büşra Develi’nin canlandırdığı Nergis karakteri ile Yıldıray Şahinler’in hayat verdiği Cevdet baba-kız rolünde. Babası Cevdet’in sahip olduğu tüm gücü reddederek ayakta kalmaya çalışan gazeteci Nergis’in dramatik hikayesinde 3.bölümde özel bir an yaşanacak.

Akıncı'daki bu sahne için özel ders aldılar

Bu sahne için özel ders aldılar

15 Ocak Cuma günü yayınlanacak olan 3. bölümde Nergis, kardeşi Yağız’ın doğum günü partisinde babası Cevdet ile tango yapacak. Büşra Develi ve Yıldıray Şahinler dans sahneleri için özel tango dersi aldı. Sahne öncesinde oldukça sıkı çalışan ikili kısa sürede figürleri öğrenerek bir çekim gerçekleştirdi.

Baba-kızın konuşmadan da çok şey anlattığı dans sahnesi aralarındaki gerginliği de ekrana yansıtacak. Nergis ile babası Cevdet’in arasındaki buzları bu özel dans eritebilecek mi?

Yapımını NTC Medya’nın, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, atv ekranlarında yayınlanan Akıncı, yeni bölümü ile cuma akşamı saat 20.00’de izleyiciyle buluşacak.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin