Akın İpek'in kayyum itirazına mahkemeden yanıt!

Koza İpek Grubu'yla ilgili karar çıktı...

Google Haberlere Abone ol
Akın İpek'in kayyum itirazına mahkemeden yanıt!

İş adamı Akın İpek'in avukatlarının, Koza İpek Holding ve bağlı şirketlere kayyum atanmasına ilişkin kararın kaldırılması istemleri reddedildi.



Ankara 6. Sulh Ceza Hakimliği, Koza İpek Holding ve bağlı şirketler için verilen kayyum kararının kaldırılmasına yönelik itirazı karara bağladı.



Hakim Savaş Şahinbay, itiraz üzerine Ankara 5. Sulh Ceza Hakimi Yunus Süer'in, Doğu Anadolu Maden Arama ve Sondaj A.Ş, BB İpek Danışmanlık Proje Reklam ve Organizasyon Hizmetleri A.Ş, AZ İpek Danışmanlık Proje Reklam ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret A.Ş ile Atlantik Eğitim Yayın Taşımacılık Bilgisayar Ticaret A.Ş'ye atanan kayyumların görevlerini sona erdirdiğine dikkat çekerek, bu sebeple bu konuda yeniden "karar verilmesine yer olmadığına" hükmetti.



Şahinbay, "Bugün Televizyonu ve Radyo Prodüksiyon A.Ş, Yaşam Televizyonu Yayın Hizmetleri A.Ş, Koza Prodüksiyon ve Ticaret A.Ş. ile Rektur Reklam Pazarlama ve Ticaret Ltd. Şti'ye kayyum atanmasına ilişkin kararın infazının durdurulmasına" yönelik talepler ile "daha önce kayyum atanan diğer şirketlere kayyum atanmasına ilişkin kararın kaldırılmasına" yapılan itirazları ise reddetti.



Bu karara itirazda bulunulamayacağı da kararda ifade edildi. (AA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin