Akıllara zarar maç! Courtois ve Alisson'un yaptığı hatalar geceye damga vurdu, Real Madrid tarihi geri dönüşle Liverpool'u 5-2 mağlup etti

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Real Madrid, 2-0 geriye düşmesine rağmen Liverpool'u deplasmanda 5-2 gibi farklı bir skorla mağlup ederek çeyrek finalin kapısını sonuna kadar araladı.

Google Haberlere Abone ol
Akıllara zarar maç! Courtois ve Alisson'un yaptığı hatalar geceye damga vurdu, Real Madrid tarihi geri dönüşle Liverpool'u 5-2 mağlup etti

Mücadeleye golle başlayan taraf ev sahibi Liverpool oldu. Salah'ın pasında nefis bir topuk hareketiyle topu ağlara yollan Nunez takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden yalnızca 10 dakika sonra sahneye ilk golün asistini yapan Salah çıktı. Courtois'nın yaptığı inanılmaz hatayı affetmeyen Salah 14. dakikada skoru 2-0'a getirdi.

Bu dakikadan sonra rüzgar tamamen Real Madrid tarafına döndü. 21. dakikada Vinicus'un şık golüyle farkı bire indiren Real Madrid, 36. dakikada bu kez Alisson'un yaptığı inanılmaz hatayla skora denge getirdi ve ilk yarı 2-2'lik skorla sona erdi.

İkinci yarıya da etkili başlayan taraf Real Madrid oldu. 48. dakikada kullanılan frikikte Modric'in ortasını kafayla ağlara yollayan Militao skoru 3-2'ye, 55. ve 67. dakikada ise Benzema attığı gollerle skoru 5-2'ye getirerek maçın skorunu belirledi.

Real Madrid ile Liverpool arasındaki ikinci maç 15 Mart Çarşamba günü saat 23:00'te oynanacak.

SALAH TARİHE GEÇTİ

Mohamed Salah, Steven Gerrard'ı geride bırakarak, 42 golle Liverpool'un Avrupa kupalarında en fazla gol atan oyuncusu oldu.

LIVERPOOL TARİHİNDE BİR İLK

Liverpool, 7 Aralık 1966'daki 5-1'lik Ajax maçından bu yana ilk kez bir Avrupa maçında 5 gol yedi.

REKLAM GELİRLERİ DEPREMZEDELERE BAĞIŞLANACAK

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı daha önce yaptığı açıklamada TV 8 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanan maçın reklam gelirlerinin depremzedelere gönderileceğini duyurmuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin