Akil İnsan Avni Özgürel'den şok açıklama: Bizi misafir eden gaziyi tehdit ettiler!

A Haber’de Özge Özsağman’ın sunduğu ‘Pazartesi Sendromu’na Salih Tuna, Ali Bayramoğlu, Avni Özgürel ve CHP Eski MYK Üyesi Savcı Sayan konuk oldu.

Google Haberlere Abone ol
Akil İnsan Avni Özgürel'den şok açıklama: Bizi misafir eden gaziyi tehdit ettiler!

Teröre karşı çözüm süreci, Akil İnsanların saha çalışmaları, Taraf Gazetesi’ndeki istifa depreminin konuşulduğu programda hafta sonu Kütahya’da Akil İnsanlar heyetine yapılan saldırı da tartışıldı.



Saldırı esnasında polisin yardımıyla otele sığındığı iddia edilen Avni Özgürel, o dakikaları şöyle anlattı:



“Protesto edenlerin Kütahya halkını temsil ettiğini söyleyemem. Bunu demek, Kütahya’ya haksızlık ve saygısızlık olur. İçlerinde Ülkü Ocakları’ndan, MHP’den, Atatürkçü Düşünce Derneği’nden, İP’den insanlar var. Protesto hakkının insanlarda olduğunu kabul ediyorum, ama belli bir saygının çerçevesinde birbirimizi dinleyelim. Onlar dinlemek istemiyorlar. Bahçeli’ye MHP’ye yakıştıramadım. Otele Ülkü Ocaklarını temsilen 6-7 kişilik bir grup geldi ama o kadar çirkin bir dilleri ve üslupları vardı ki herhangi bir insana yakışmaz. Fikir yok zaten sadece sloganlar var. Bahçeli o gençlerin konuşmasını işitse herhalde yüzü kızarır. Evinde bizi misafir eden gaziyi bile tehdit etmişler!”


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin