Akıl almaz vahşet. Yeni doğan bebeği poşete koyup 5. kattaki evin penceresinden attı

Antalya Alanya'da akıllara durgunluk veren bir vahşet yaşandı. Bir apartmanın 5. katından poşete konulmuş yeni doğan bebek atıldı. Talihsiz bebek hayatını kaybederken yabancı uyruklu iki kişi gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Akıl almaz vahşet. Yeni doğan bebeği poşete koyup 5. kattaki evin penceresinden attı

Antalya'nın Alanya'da bir apartmanın 5. katından poşete konulmuş yeni doğan bebek atıldı. Talihsiz bebek hayatını kaybederken yabancı uyruklu iki kişi gözaltına alındı.

Konaklı Mahallesi 19. Sokak'ta bir apartmanın 5. katından poşet içerisinde yeni doğmuş bir bebeğin düştüğünü görenler, durumu sağlık ve jandarma ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibince yapılan kontrolde bebeğin hayatını kaybettiği belirlendi. Soruşturma başlatan jandarma, ismi öğrenilmeyen Gürcü uyruklu anne ve kızını gözaltına aldı. Bebeğin kesin ölüm nedenin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderileceği öğrenildi.

GÜRCÜ ANNE- KIZ GÖZALTINA ALINDI

Alanya'da sokakta poşet içinde cesedi bulunan, 5 katlı bir binadan atıldığı tespit edilen kız bebekle ilgili Gürcistan uyruklu anne ve kızı, jandarma tarafından gözaltına alındı. Kimliği henüz öğrenilemeyen anne ve kızı, ifadelerinin alınması için karakola götürüldü.

BEBEĞİN ANNESİ TESPİT EDİLDİ

Antalya’nın Alanya ilçesinde bir apartmanın 5’inci katından poşet içerisinde atılan kız bebeğin annesinin apartmanda yaşayan 15 yaşındaki Gürcistan uyruklu N.S. olduğu tespit edildi.

Sabah saatlerinde Konaklı Mahallesi 19 sokaktaki 5 katlı binanın girişinde, siyah poşet içerisinde bebek cesedini görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Yeni doğmuş bir kız bebek cesedi ile karşılaşan ekipler, güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Karşıdaki marketin kamera görüntülerine göre, bebeğin saat 08.17'de binadan atıldığı tespit edildi. İlk 2 katın kameraya yansıması sonucu bebeğin üst katlardan atıldığını belirleyen polis, savcılık talimatı ile diğer katlarda inceleme başlattı. Apartmana giriş çıkışı kapatarak inceleme başlatan ekipler, bebeğin 5’inci kattan atıldığını tespit etti. Yapılan çalışma kapsamında bebeğin annesinin Gürcistan uyruklu N.S. isimli kişi olduğu belirlendi. Gözaltına alınan N.S. ile annesi B.S. (55) ve aynı evde bulunan İ.S.'nin işlemleri devam ediyor.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin