Akciğer kanserine yakalandığını açıklayan Armağan Çağlayan'dan kendisine gelen çirkin yoruma tepki

Ünlü televizyoncu ve Youtuber Armağan Çağlayan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda akciğerinde kanserli bir kitle olduğunu açıklayarak, tedaviye başlayacağını duyurmuştu. Çağlayan'ın paylaşımı sosyal medyaya gündem olurken ünlü dostlarından ve sevenlerinden çok sayıda destek mesajı geldi. Twitter'dan kendisi hakkında çirkin ifadeler kullanan bir kişiye cevap veren Çağlayan, o yoruma dayanamadı!

Google Haberlere Abone ol
Akciğer kanserine yakalandığını açıklayan Armağan Çağlayan'dan kendisine gelen çirkin yoruma tepki

Başarılı televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, dün sevenlerini üzen bir paylaşımda bulundu. Kansere yakalandığını duyuran Çağlayan, dünden beri gündem olurken sosyal medya hesabından yüzlerce destek mesajı geldi. Bu mesajların yanında bazı kişilerden gelen hakaret içerikli yorumlara sinirlenen Çağlayan, “Islah olun umarım! Ya da olmayın! Olamayın” dedi.

'BEN DÖNECEĞİM AMA...'

Bir sosyal medya kullanıcısının "Komedyen, mizahçı, dalgacı, Kemalist, algıcı, yalancı Armağan Çağlayan hastalanmış. 'Allahtan geldik ve yine Allah'a döneceğiz'" yorumunu gören ünlü yapımcı "Ben döneceğim ama sizin gibi insanların döneceğini çok sanmıyorum! Islah olun umarım! Ya da olmayın! Olamayın" sözleriyle tepki gösterdi.

Akciğer kanserine yakalandığını açıklayan Armağan Çağlayan'dan kendisine gelen çirkin yoruma tepki - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin