Akbank müşterisi şimdi bayram edecek. Az önce açıkladılar, emekli banka promosyonu güncellendi. Aralık ayı kampanyası başladı. Akbank emekli promosyonu ne kadar?

Bankalar aralık ayına girilmesiyle birlikte emekli maaş promosyonlarını teker teker güncellemeye başladı. Bu bankalardan biri de Akbank oldu. Akbank rekor promosyon için web sitesini güncelledi ve son tarihi de duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Akbank müşterisi şimdi bayram edecek. Az önce açıkladılar, emekli banka promosyonu güncellendi. Aralık ayı kampanyası başladı. Akbank emekli promosyonu ne kadar?

Bankadan yapılan duyuruda şöyle denildi:

SGK Emekli Maaşını Akbank'tan Alanlara 7.000 TL’ ye Varan Promosyon Fırsatı!

SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşınızı 01 Aralık – 31 Aralık 2022 tarihleri arasında Akbank’a taşıyarak ve 3 yıl boyunca maaşınızı Bankamızdan almayı taahhüt ederek 7.000 TL’ye varan promosyon fırsatından yararlanabilirsiniz.

Üstelik, Şubeye gitmeye gerek kalmadan Akbank Mobil ve İnternet veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla maaşlarınızı kolayca Akbank’a taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz.

Ek Promosyon Koşulları

SGK emekli maaşını 01 Aralık – 31 Aralık 2022 tarihleri arasında Akbank'a taşıyarak 3 yıl boyunca maaşını Bankamızdan almayı taahhüt eden ve promosyon başvurusunda bulunan emekliler faydalanabilecektir.

Promosyon ödemesi için SGK ile imzalanmış olan "Gelir/Aylık Alanlara Promosyon Ödenmesine İlişkin Protokol" koşulları geçerlidir.

Müşterinin promosyondan faydalanabilmesi için gelir/aylıklarını üç yıl bankamızdan almayı taahhüt etmesi gerekmektedir. Taahhüt süresi promosyon ödemesinin müşterinin hesabına geçmesi ile başlamaktadır.

SGK gelir/aylığını Akbank'a taşıyan emekliler için promosyon tutarı emeklinin 1 aya denk gelen gelir/aylık tutarına göre hesaplanır.

 

Akbank müşterisi şimdi bayram edecek. Az önce açıkladılar, emekli banka promosyonu güncellendi. Aralık ayı kampanyası başladı. Akbank emekli promosyonu ne kadar?

Buna göre maaşı 3500 liraya kadar olanlara 4200 TL, maaşı 7490 liraya kadtar olanlara 4850 TL, maaşı 9 bin 999 liraya kadar olanlara  6250 TL ve maaşı 10 bin TL üzeri olanlara 7 bin lira emekli promosyonu ödenecek,

İlgili tutar bir aya tekabül eden net gelir /aylığın 3.500 TL ye (3.500 TL hariç) kadar olması halinde 4.200 TL, 3.500 - 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında olması halinde 4.850 TL, 7.500 – 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında olması halinde 6.250 TL, 10.000 TL'nin üzerinde olması halinde 7.000 TL'dir.

Nafaka ve haciz kesintileri bulunan kişiler için ilgili kesintiler çıkarıldıktan sonra kalan tutara göre promosyon ödemesi yapılır.

Her bir kişi promosyondan sadece 1 kez faydalanabilir.

Bankamızdan birden fazla emekli maaşı alan müşteriler, 1 den fazla maaşı için promosyon talebinde bulunurlarsa ilgili maaşların toplam tutarına göre 1 kez promosyona hak kazanır.
"Emekli Promosyon Taahhütnamesi" ni imzalayarak promosyon başvurusunda bulunan müşterilerin ilk emekli maaşlarının Akbank'a yatmasına istinaden 3 iş günü içinde ödemesi gerçekleştirilir.

Taahhüt süresi içinde vefat haricinde herhangi bir nedenle SGK tarafından gelir/aylık ödememin kesilmesi veya herhangi bir sebeple gelir/aylığının farklı bir bankaya taşınması durumunda, veya müşterinin taahhüt süresi dolmadan promosyon taahhüdünü sonlandırmak istemesi durumunda, promosyon ilişkisi iptal edilecek olup, Bankanın yazılı bildirim yapmasına gerek kalmaksızın kalan taahhüt süresi dikkate alınarak kıstelyevm usulü ile ödenen promosyon tutarı geri alınacaktır.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin