Akansu Group 1 asırlık iftar geleneğini bu yıl da sürdürdü

Kayseri'nin önde gelen ailelerinden Akansu Group 1 asırlık iftar geleneğini bu yıl da sürdürdü. Akansu Grup'un 107'inci yılının da kutlandığı yaklaşık bin kişinin katıldığı iftarda şehrin ileri gelenleri de misafir olarak yer aldı. İftarda bir konuşma yapan Akansu Group Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Akansu, şirketin 2022 ve ileriki dönemler için hedefleri konusunda önemli açıklamalar yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Akansu Group 1 asırlık iftar geleneğini bu yıl da sürdürdü

Akansu Group, bir asırdır sürdürdükleri iftar yemeği geleneğine pandemi nedeniyle verdikleri iki yıllık aranın ardından bir organizasyonla devam etti.

Türk sanayisinin bir asırlık çınarı bu yılki organizasyonunda 107'inci yılını da kutladı. İftar yemeğinde yine ülkenin bir numaralı cam üreticisi Şişecam temsilcileri, Kayseri'nin önde gelen iş insanları katıldı. Yemek sonunda Akansu Group'un ilk on müşterisi plaketle onurlandırıldı.

VECDET SALGIN: TÜRKİYE İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR AİLE

TOBB Cam ve Cam Ürünleri Sanayi Meclis Başkanı ve Şişecam Satış Müdürü Vecdet Salgın da Akansu Group'un Türkiye için önemli bir aile olduğunu vurgulayarak organizasyon için Yılmaz Akansu nezdinde tüm aileye teşekkür etti.

Organizasyon semazen gösterisi ile başlarken Akansu Group Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Akansu iftar öncesi verdiği demeçte şirketin 2022 ve ileriki dönemler için hedefleri konusunda önemli açıklamalar yaptı.

Akansu Group'un 107 yıllık tarihinde en önemli motivasyonunun ülke sevgisi olduğunu belirten Yılmaz Akansu Rusya-Ukrayna savaşına rağmen yatırımları konusunda geri adım atmayacaklarını vurguladı. 

"Önceliğimiz, ülkemize ve milletimize hizmet etmek" diyen Akansu, organizasyonla ilgili, “Bugün bizim için özel bir gün, kuruluşumuzun 107'nci yılı. Yola 'Biz Büyük Bir Aileyiz' sloganıyla çıktık. Geniş ve büyük bir ailemiz var. Bunu iftar yemeği ile taçlandırmak istedik" ifadelerini kullandı.

Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle piyasalarda yaşanan durgunluğa rağmen yatırımlarında geri adım atmadıklarını belirten Akansu, şirketin Kuvay-ı Milliye ruhuyla hareket ettiğini şu sözlerle ifade etti: Hedeflerimize planlarımız dâhilinde devam ediyoruz. Şirketimizin kuruluş zamanı savaş dönemiydi. Dedelerim büyük zorluklar yaşadı, buna rağmen önceliğimiz her zaman ülkemize ve milletimize hizmet etmek oldu. O günlerden bu günlere geldik. Bugün de aynı ruhla hareket ediyoruz. "

Etiketler iftar
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin