Ak Yatırım'da hesabı olanlar dikkat: Uyarı yapıldı. Sistem gidecek

Sık sık mobil uygulamasında çökme yaşanan Ak Yatırım'da bakım çalışması yapacağını açıkladı. Ak Yatırım'da 11 Kasım Cumartesi 00:00'dan 05:00'a kadar kısıtlama olacak. İşte yapılamayacak işlemler...

Google Haberlere Abone ol
Ak Yatırım'da hesabı olanlar dikkat: Uyarı yapıldı. Sistem gidecek

Ak Yatırım'da bugün akşam saatlerinde kullanıcılarına uyarı mesajı gönderdi. Gönderilen mesajda 11 Kasım Cumartesi 00:00'dan 05:00'a kadar kısıtlama yapılacağı belirtildi.

Mesajda, "Çalışma süresince işlem kanallarımız ve dijital platformlarımızda portföy görüntüleme, emir gönderimi fonksiyonlarında erişim kesintisi yaşanacaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, bilgilerinize sunarız." denildi.

Eylül ve ekim aylarında zaman zaman Borsa İstanbul'da AKBANK-AK YATIRIM uygulamasıyla işlem yapmak isteyen kullanıcılar giriş yapamamıştı. Kullanıcılar yaşanan teknik aksaklık nedeniyle mağdur olduklarını sosyal medyadan dile getirmişti.

Akbank tarihçesi...

Akbank, Ocak 1948'de Adana'da Hacı Ömer Sabancı'nın da aralarında bulunduğu bir grup iş insanı tarafından bölgedeki pamuk üreticilerine finansman sağlamak amacıyla kurulmuştu.

Banka’nın İstanbul’daki ilk şubesi 14 Temmuz 1950 tarihinde Sirkeci’de açılmış, 1954 yılında ise Genel Müdürlük İstanbul’a taşınmıştır. 1963 yılında tüm bankacılık işlemlerinde otomasyona geçmiştir. Banka’nın ilk yurt dışı temsilciliği Almanya’nın Frankfurt şehrinde açılmıştır. Banka, 1983 yılında ise daha sonra adı Sabancı Bank olarak değiştirilen ve yurt dışında kurulan ilk Türk özel sektör bankası olan Ak International Ltd.’i hizmete açmıştır. 1992 yılında Ak Yatırım Menkul Değerler A.Ş., 1997 yılında Ak Yatırım Ortaklığı A.Ş., 2000 yılında Ak Portföy Yönetimi A.Ş. ve Özel Bankacılık Bölümü ve 2002 yılında Ak Emeklilik A.Ş.’yi kuran Akbank, 2005 yılında Ak Finansal Kiralama A.Ş.’yi de bünyesine katmıştır. Mayıs 2005'te Ak Emeklilik, Ak Sigorta’ya satılmıştır.

Etiketler Akbank yatırım borsa
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin